Brovägen 42

Brölunda, Norrtälje Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Tomtarea
3 173 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
23 077 kr/år

Välkommen till detta stora fantastiska hus om 162 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök. Huset har sitt ursprung i det förra sekelskiftet fina detaljer bevarade som vackra spegeldörrar, spiskåpa och gammal bakugn. Huset är om och tillbyggt i början av 2000-talet och erbjuder en öppen trevlig planlösning med generösa sociala ytor. De fantastiska utrymmena gör det även enkelt att skaffa sig en inspirerande och kreativ arbetsplats i hemmet! Här finns ett väl tilltaget kök med rejäla arbetsytor och gott om förvaring. I anslutning till köket finns en stor matplats med utrymme för många gäster. Rymligt vardagsrum med en stor och värmande täljstenskamin samt utgång till en härlig veranda i väster. I anslutning till hallen finns ett stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. I entréplanet finns även stort underbart sovrum som har en murad öppen spis med insats. I anslutning till sovrummet finns en härlig veranda under tak med kvällssol. Nedanför verandan fin ett stort fint altandäck med många soltimmar !

På övervåningen finns ett mysigt allrum och två sovrum med vackra trägolv och synliga takbjälkar. Det finns ytterligare ett sovrum med vitmålad träpanel i taket. Här finns även ett helkaklat duschrum.

Stor härlig trädgårdstomt med stora gräsytor, syrener, blommor fruktträd och bärbuskar! Här finns tre äppelträd, ett päronträd, vinbärsbuskar, hallonbuskar, jordgubbar och havtorn. Två vinstockar, en med röda vindruvor och en med gröna vindruvor. Här finns även odlingslådor med egen kryddträdgård med bland annat basilika och vitlök. 40 kvadratmeter carport med plats för två bilar. 60 kvadratmeter förråd med fina förvaringsutrymmen och plats för både motorcykel och gräsklippare.

Fastigheten har ett fint lantligt läge 15 kilometer norr om Norrtälje. Här bor du lugnt och rofyllt men har ändå närhet till allt vad Norrtälje kan erbjuda med ett stort utbud av mataffärer, butiker, trevliga caféer och restauranger. Skolbuss går på vägen utanför huset till Svanbergaskolan årskurs F-9. Cirka 2 kilometer från huset finns SL-busshållplats med flera busslinjer som går till Norrtälje. Omgivningarna består till stor del av åkermark och levande jordbruk. Strax intill fastigheten passerar Roslagsleden, den 19 mil långa fina vandringleden som går från Danderyd ända upp till Grisslehamn. För den som vill handla närproducerat finns möjlighet att inhandla ägg, äppelmust och lammkött i omgivningarna.

Så missa inte denna unika möjlighet att förvärva ett stort hus med mycket charm och karaktär. Gott om utrymme för den stora familjen, socialt umgänge och plats för hemmakontoret. En bostad belägen i lugn och harmoni men ändå med närhet till så väl Norrtälje som Stockholm, Arlanda och Uppsala!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje