Stenhammarsvägen 20

Bromma Kyrka, Stockholms kommun Se på karta

10 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
108 m²
Biarea
88 m²
Tomtarea
872 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
30 000 kr/år

Vi har förmånen att förmedla försäljningen av denna magnifikt vackra och mycket välrenoverad samt utbyggd villa om hela 196 kvm totalt (108+88). Här har man bland annat gjort dränering, installerat bergvärmepump samt målat om huset. Fastigheten är belägen i omtyckta Bromma kyrka med en stor, insynsskyddad och grönskande vacker villaträdgård med flertalet fruktträd och buskar samt en stor avskiljande bokhäck.

Detta rymliga och trivsamma boende uppfördes 1945 och byggdes till 2016, vilket innebär att vi idag kan presentera en BOA på 108 kvm och en BIA på 88 kvm fördelat på 6 rum och kök, varav 3 - 4 ordentliga sovrum. I anslutning till de stora och mycket ljusa sociala ytorna i vardagsrum, matrum och kök finner man utgång den generöst tilltagna och soldränkta terrassen/ uteplatsen - här intas en njutningsfylld grillmiddag eller varför inte en cocktail.

Invändigt präglas huset av ekparkett, kakel och klinker samt ljusa vita ytor. Vardagsrummet har en fantastiskt fin och stämningsfull öppen spis och en strategiskt välplacerad matrumsdel. Det stora köket går i vitt och har gott om både förvaringsutrymmen samt bra arbetsytor. Sovrumsdelen består av master bedroom som ligger i den ursprungliga delen samt två sovrum i den nya tillbyggda delen. I källarplan ligger allrum/gillestuga, förråd med bergvärmepumpen samt tvättstuga, matkällare och garage.

Bromma Kyrka är ett av Brommas mest populära områden bland barnfamiljer. Området präglas av närhet till natur och vatten, skolor och förskolor. Kyrkoområdet ligger bara ett stenkast bort, med en kort promenad nås även Kyrksjön. Trevlig närservice med flertalet butiker, restauranger och idrottsplatser. Inom några minuter nås även Judarns naturreservat. Med buss 117 når du Brommaplan på 5 minuter och 113 tar dig till Sundbybergs centrum på 10 minuter, nära till allt med andra ord!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma

Kontakta mäklaren

Anders Norman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
Mäklare Anders Norman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
0737084566