Solhemsvägen 4

Centralt, Stenungsund Se på karta

4 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
98 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 327 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
48 290 kr/år
Antal besök
5 740
Dagar på Hemnet
15

Varmt välkommen till Solhemsvägen 4 och denna ljusa bostad som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som det är. Om umgänge med familj och vänner står högt upp på din prioriteringslista kan den här öppna och luftiga bostaden vara något för dig. Huset är beläget mitt i centrala Stenungsund på en stor och välskött tomt med gångavstånd till all tänkbar service man kan önska sig.

När du kliver över tröskeln välkomnas du av en liten men funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i huset finns ett rymligt och öppet vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll. De öppna ytorna på övre plan ger möjlighet för socialt umgänge för både familj och vänner. Husets ytor erbjuder vidare möjlighet till fyra sovrum samt ett socialt och modernt kök med generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, bänkskiva i valnöt, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Huset erbjuder två helkaklade badrum, ett lite mindre på övre plan och ett stort och påkostat på nedre plan. Bilarna parkerar du i dubbelgaraget.

Från vardagsrummet når du en underbar altan från vilken du ser ut över den stora och barnvänliga trädgårdstomten med bärbuskar, odlingslådor och en stor och härlig gräsmatta som inbjuder till hopp och lek för barnen. Trädgården som ligger öppet och skyddat erbjuder sol från tidig morgon till sen kväll . Altanen bjuder bland annat på trätrall och ger plats för matbord, stolar, loungesoffa och grill.

I husets källarplan finns idag en inredd lägenhet om ett rum och kök med egen ingång vilket ger huset extra potential och öppnar upp för spännande möjligheter.

Huset ligger endast ett stenkast från tåg och busstation där enkelt pendlar till Göteborg på ca. 40 minuter. Från huset har du dessutom gång och cykelavstånd till Stenungsskolan, Stenungsunds Arena samt Stenungstorg med matbutik, shopping, vårdcentral, apotek, restauranger och småbåtshamn.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund