Nyproduktion

Solvägen 6B

Centralt, Upplands Väsby Se på karta

7 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Byggår
2020
Nyproduktion

Tillfälle att förvärva en tomt med färdigt bygglov för hus #402 från Movehome. Sluttningsvillan har entrén placerad på andra våningsplanet. Fin öppenhet mellan matplats och vardagsrum, där köket har dörr ut till en härlig balkong. Föräldrarnas sovrum ligger på entréplan och en våning ner finns ytterligare tre sovrum. I sluttningsplanet finns även allrum och klädvård. Huset från Movehome är Svanenmärkt, så du kan leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier. Du kan själv ändra tillval efter eget tycke och smak genom att bygga ditt #402 på Movehomes webbsida https://www.movehome.se/byggonline#/husmodeller (kopiera länken och klistra in den i din webbläsare eller tryck på länken som finns längre ner till höger i beskrivningen).

Trevlig tomt om 734 kvm, med högt läge, på återvändsgata. Perfekt läge med kort gångavstånd till pendeltåget och till Väsby centrum med sitt generösa shoppingutbud, dagligvaruhandel, vårdcentral, mysiga caféer. Även nära till Vilundaparken med äventyrsbad, skatepark, utegym, fotbollsplan, löpspår och populär lekplats. Invid centrum finns även förskola, skola samt gymnasium. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm City och Uppsala på ca 28 minuter, samt på ca 8 minuter till Arlanda. Några kilometer bort ligger Kairobadet med sina härliga badplatser längs Mälaren.

Det finns många fördelar med ett nybyggt hus. Bland annat:
-Låg driftskostnad
-15 års fri fastighetsavgift

Det går även att köpa enbart tomten för 3.050.000 kr.
Fastigheten är betecknad BF I w (Bostad, friliggande om 1 våning). Högsta byggnadshöjd 4,5 meter och byggrätt om 125 kvm för huvudbyggnad och 40 kvm för gårdsbyggnad. Se bifogad detaljplan för mer information gällande taklutning och gårdsbyggnads höjd mm.

Det går bra att titta på tomten själv, eller ring mig så kommer jag gärna och visar den tel: 073-0368646 Linda Gustafsson.

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklargruppen