Nyproduktion

Solvägen 6B

Centralt, Upplands Väsby kommun Se på karta

7 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
734 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Driftkostnad
31 026 kr/år
Antal besök
3 971
Dagar på Hemnet
10
Nyproduktion

Tillfälle att förvärva en nybyggd fin villa från Trivselhus/Movehome i ett centralt läge. Sluttningsvillan har entrén placerad på andra våningsplanet. Fin öppenhet mellan matplats och vardagsrum, där köket har dörr ut till en härlig balkong med söderläge. Föräldrarnas sovrum ligger på entréplan och en våning ner finns ytterligare tre sovrum. I sluttningsplanet finns även allrum och klädvård. Huset är Svanenmärkt, så du kan leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier.

Trevlig tomt om 734 kvm, med högt läge, på återvändsgata. Perfekt läge med kort gångavstånd till pendeltåget och till Väsby centrum med sitt generösa shoppingutbud, dagligvaruhandel, vårdcentral, mysiga caféer. Även nära till Vilundaparken med äventyrsbad, skatepark, utegym, fotbollsplan, löpspår och populär lekplats. Invid centrum finns även förskola, skola samt gymnasium. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm City och Uppsala på ca 28 minuter, samt till Arlanda på ca 8 minuter. Några kilometer bort ligger Kairobadet med sina härliga badplatser längs Mälaren.

Här bor du med en låg driftskostnad i ett modernt hus och med 15 års fri fastighetsavgift. Välkommen till ett fantastiskt boende att trivas i!

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att inte beträda fastigheten utöver de inbokade visningarna, utan att först tala med ansvarig fastighetsmäklare Linda Gustafsson tel; 073-0368646.

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklargruppen

Kontakt

Linda Gustafsson

Svenska Mäklargruppen
Mäklare Linda Gustafsson, Svenska Mäklargruppen
+4673-0368646