Munkahagevägen 2B

Degeberga, Kristianstads kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138,5 m²
Tomtarea
2 837 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
33 304 kr/år

Välkommen till Munkahagevägen 2B – ditt drömhem är äntligen här!
Denna fantastiska fastighet har genomgått en omfattande totalrenovering där ALLT har gjorts om som garanterar att du får den moderna och eleganta livsstil du förtjänar. Med sina generösa 138 kvadratmeter och smarta planlösning är detta verkligen ett rymligt hem som kommer att imponera på dig och din familj.

Varje detalj i detta hem är noga utvald för att skapa en trivsam atmosfär. Här möts du av smakfulla materialval som genomsyrar varje rum. Boendet erbjuder fyra väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller möjlighet till ett gästrum eller arbetsrum. Varje sovrum är utformat med fokus på både stil och funktionalitet, och ger en rofylld oas att dra sig tillbaka till efter en lång dag. Dessutom finns det två stilfulla toalett- och duschutrymmen för att tillgodose hela familjens behov på ett smidigt sätt.

Läget på Munkahagevägen 2B är också en av dess stora fördelar. Med närheten till havet kan du njuta av sköna promenader längs stranden. Dessutom finns det bekvämt tillgängliga anslutningar till stadens centrum och andra nödvändiga bekvämligheter som matbutik och restaurang mm. Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Med varje detalj omfattande renoverad och noggrant utformad kommer du att känna dig hemma från första stund. Utöver de renoverade utrymmena erbjuder Munkahagevägen 2B också gott om förvaringsmöjligheter och praktiska lösningar som förenklar din vardag.

Så om du är ute efter ett hem där allt är totalrenoverat, med gott om utrymme, smakfullt materialval och närhet till havet, behöver du inte leta längre. Munkahagevägen 2B är din chans att skapa ett nytt kapitel i ditt liv i en unik och inbjudande miljö.
Anmäl ditt intresse för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad

Kontakta mäklaren

Michel Haidar

Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Mäklare Michel Haidar, Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
+46790631823

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.