Stuvaregatan 5

Ekebäck, Göteborgs kommun Se på karta

10 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
157 m²
Tomtarea
598 m²
Byggår
2021
Antal besök
10 081
Dagar på Hemnet
26

På en av Ekebäcksbergets högsta höjder längs charmiga villakvarter och slingrande gator i kulturhistorisk och småskalig villamiljö byggs denna 1½-plansvilla i stram elegant design.
Husets perfekta placering på tomten med terrasseringar i öster och norr ger en utemiljö för ett optimalt trädgårdsliv i söder och västerläge med plana gräsytor och skön terrass med bästa solläge.

Villan är under uppförande och beräknas vara inflyttningsklar i december 2021. Totalt ca 172 kvm fördelat på sällskapsrum och kök i öppen planlösning om ca 60 kvm med en takhöjd upp till 5 meter i frontespisen. Fyra sovrum, två badrum och grovkök/klädvårdsdel med egen entré.

Exklusiva och smakfulla inredningsmaterial med bl.a kök från Poggenpohl och vitvaror från Gaggenau och Miele. Skön vattenburen golvvärme i hela huset. Klinker och parkettgolv genomgående. Vissa ytskikt kan ännu påverkas av köpare.

Här bor du centralt och med närhet till hamninloppet via en cykeltur eller promenad till Nya Varvet och Röda Sten. Närheten till Långedrag och Saltholmen med bad, båtliv och möjliga skärgårdsturer är ytterligare ett plus. Skolor och förskolor finns i närmiljön liksom utmärkta kommunikationer med buss och spårvagn till centrala Göteborg och Frölunda Torg.

Detta är ett perfekt tillfälle för den som vill bygga och bo i ett nytt hus men slippa processen med förberedelser, kalkyler, bygglov, administration, projektering och startbesked. Här är jobbet gjort!

Anslutningsavgift för kommunalt VA och el ingår i köpet.

Dessutom sedvanliga garantier och försäkringar samt befrielse från kommunal fastighetsavgift
(fn 8 524:-/år) i 15 år.

Läs mer hos mäklaren
Åberg & Lawe

Kontakta mäklaren

Kjell Laweson

Åberg & Lawe
Mäklare Kjell Laweson, Åberg & Lawe
0705-77 34 31

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.