Ektorpsvägen 10

Ektorpsgården - Torshälla, Eskilstuna Karta & restider

3 495 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Bekvämt boende - välj att bygga ett nyckelfärdigt Anebyhus Ekonomen 145 på lättskött tomt om ca 650-700 kvm med naturen utanför tomtgräns.

Stig in i hallen, stuva undan ytterkläderna i den praktiska entrén och känn det varma hallgolvet under fötterna (tack vare den vattenburna golvvärmen). Entrévåningen är planerad för att skapa gemenskap och mysiga hemmakvällar. På övervåningen finns det gott om plats för både sovrum och allt det där som man inte alltid vill att gästerna ska se. Det stora sovrummet har en praktisk klädkammare och från allrummet på övervåningen får ni dessutom utsikt över trädgården. 145 kvm som kan fördelas ut på upp till 7 rum och kök varav 5 möjliga sovrum. Två duschrum.

Standarden i Ekonomen-hus är genomtänkt och funktionell in i minsta detalj, med kök- och badrumsinredning från IKEA, golv från Tarkett, fönster från Elitfönster och dörrar från NorDan och Dooria för att nämna några exempel.
Men för att ni ska kunna sätta er egen prägel på det ert nya hus har ni flera valmöjligheter, se Anebyhus hemsida för mer info.

Bo i vackra och lugna naturomgivningar vid Kogne/Bjällersta. Promenadavstånd till bl.a Torshällaån & ridskola samt Mälaren på cykelavstånd. Kommunalt VA och fiber. Var med från början i nytt område - 5 hus är på väg upp i nuläget (sålda).

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Boarea
145 m²
Tomtarea
650 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ektorpsvägen 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr

Billigare och bättre boende

Statistik

7 930
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 247 dagar sedan, den 13 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips