Morkullevägen 97

Ellös, Orust Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
549 m²
Byggår
2021

På vackra Morkullevägen finner vi ett välplanerat hus om 130 kvadratmeter med härlig havsutsikt som är under uppbyggnad. Huset kommer stå färdigt under maj månad. Det finns fortfarande möjlighet att bestämma vissa tillval i kök och badrum. Huset har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är från Sentens. Vitvaror från Electrolux. Integrerad diskmaskin .Fyra bra sovrum . Stort vardagsrum och ett mindre allrum. Fräckt betonggolv i hela huset och vitmålade väggar. Två badrum med dusch . Vitt liggande kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Modernt och stilrent badrum. Tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vattenburen golvvärme i hela huset och även i garaget.

Huset ligger i en egen samfällighet av endast 12 hus som är döpt till Orust Panorama, årsavgiften är 1500kr och täcker väg, VA, gatubelysning, snöröj etc.

Morkullevägen 97 ligger i vackra Ellös med havet som närmsta granne. Här är det lätt att trivas. I Ellös finns trevliga restauranger, spa, mataffär, bageri , bank och fiskaffär såklart . Närhet till Orust Golfklubb och vill man shoppa loss så finns Göksäter med rikligt utbud. Men framförallt är det vackra naturen och havet som gör Ellös till en unik och populär plats.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Göteborg Centrum