Odonstigen 6

Finninge, Strängnäs kommun Se på karta

5 190 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
189 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
718 m²
Byggår
1978

Välkomna till detta fina boende med bra läge på Odonstigen 6 i Strängnäs. Här möter man en genomgående ljus interiör och en tilltalande planlösning som bjuder på härliga sällskapsytor och sovrum som rymmer den stora familjen. Golvvärme vid entrèn och de två badrummen. Golven består genomgående av parkett från Kärs förutom allrummet på övre plan. Alla fönster har lås. App styrt larm med många sensorer för ett tryggt boende.

På entré planet finner man ett sovrum, WC, rymligt kök med vitvaror från välkända leverantörer samt utgång till baksidans uteplats, ett minst sagt väl tilltaget vardagsrum som även rymmer en generös matsalsdel och utgång till baksidans uteplats. Här finns även en mycket effektiv gjutjärnskamin som värmer och fördelar värme till andra rum. En perfekt plats för härliga grillkvällar under sommarhalvåret. Tvättstuga med ingång till garaget.

På övre planet möter man först ett ljust allrum med generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till stor balkong (12 kvm) mot framsidan av huset. Här finns gott om plats för valfri möblering. Härifrån når man planets tre sovrum varav ett är Master Bed Room med plats för både dubbelsäng och nattduksbord. Vidare så finner man ett mindre rum som passar perfekt som tex arbetsrum för den som jobbar en del hemifrån. I anslutning så finns övre våningens badrum.

Närhet till skolor, förskolor och ca 10 minuters promenad till Strängnäs resecentrum tar dig till Stockholms Central.

Välkomna på visning av ett boende som upplevs bäst på plats!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Kontakta mäklaren

Johan Svärd

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred
Mäklare Johan Svärd, Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred
0708515185
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas