Arngrims Gränd 10

Gamla Uppsala, Uppsala Karta & restider

5 600 000 kr
VillaVilla

RING FÖR ATT BOKA VISNING SÖNDAG 16 JUNI!

Välkommen till detta drömmarnas boende placerat på ett klockrent läge i Gamla Uppsala! Här finner du en härlig och rättvänd tomt med sol hela dagen och på den stora träverandan njuter du av eftermiddags och kvällssol. För den odlingsintresserade finner du här också ett stort och välplacerat växthus som rymmer alla dina odlingsbehov. På fastigheten finns även ett stort fristående isolerat dubbelgarage, fristående gästhus och en tomt som är gjord för barns lek samt en härlig damm.

När du kommer in på entréplan finner du ett härligt kök med matplats och intilliggande matrum i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterväggar och utgång till trädgården och uteplatsen samt fyra sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Till detta kommer ett källarplan med fyra ytterligare rum i varierande storlek, tvättstuga, bastu med dusch och toalett samt en groventré.

Som boende i Gamla Uppsala har man direkt närhet till kulturarv, fornminnesområde, strövområden, elljusspår, flera restauranger, många populära förskolor och skolor, som bland annat Gamla Uppsala skola (F-5). Här finner du även ett rikt föreningsliv med många aktiviteter för barn och unga bland annat Yrsaplan för fotbollsintresserade. Här finner du även goda kommunikationer. Du kan välja att cykla ned till city på den nya snabbcykelleden eller ta någon av bussarna som går alldeles i närheten av huset. Åker du bil till jobbet så är inte det heller något problem då du snabbt kommer ut på ringleden som tar dig till hela staden. Ska du åka längre tar du dig enkelt ut till E4:an/Bärbyleden vilket erbjuder goda pendlingsmöjligheter både långt och nära. Inom kort avstånd finner du hela Gränby Köpstad med flertalet butiker, restauranger och livsmedelsbutiker till förfogande.

Bostaden är besiktad och försäkrad och säljs med vår tjänst Klarlagt, vilket innebär en extra trygghet för dig som köpare!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information på 070-770 18 13, eller [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
126 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
875,5 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
52 346 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Arngrims Gränd 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 600 000 kr
Driftkostnad
52 346 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 505
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 59 dagar sedan, den 26 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips