Sågverksslingan 2

Gävle - Åsbyggeby, Gävle kommun Se på karta

5 775 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
187 m²
Tomtarea
1 116 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Driftkostnad
34 700 kr/år

187 kvm - Helt NY, oanvänd(!) & mycket energisnål villa. Endast 13 500 kwh/år. God grannsamverkan!

5 775 000 kr - Hela 187 kvm och mycket energisnål och helt NY villa med New Englad veranda, på en hörntomt med naturen runt knuten. Endast 13 500 kwh/år. Nära barnomsorg, naturskönt med skogen ett stenkast åt ena hållet och åkrarna ett stenkast åt andra hållet, endast 13 minuter till Gävle åt ena hållet och lika nära till Valbo köpcentrum åt andra hållet.

Huset som erbjuds är ett färdigbyggt och flexibelt hus från Hjältevadshus för den stora familjen eller för alla som vill ha gott om svängrum. I entréplan är det golvvärme med vattenburet system. Redan i hallen möts du av två av husets mest iögonfallande detaljer. Tittar du upp ser du att takhöjden är helt otrolig (6 meter för att vara exakt) och tittar du rakt fram ser du husets hjärta – en smart och generös köksö på fyra meter från Ballingslöv. En perfekt plats för både snabbfrukostar, småkockar, mingel och läxläsning. På entrévåningen är planlösningen öppen, vilket ger en god överblick. Om barnen leker i trädgården hittar man dem snabbt från köket och vardagsrummet, där fönstren täcker husets alla sidor.

Alla fönstersmygar har utrustats med kalkstensbrädor och spotlights vilket ger ett fint ljus när mörkret faller. En täljstenskamin från Contura ger extra värme och hög mysfaktor i den öppna planlösningen. Från köket finns även en utgång via en helglasdörr till trädgården. Yale doormanlås på såväl ytterdörren som groventrén. Alla innerdörrar i massivt trä. Till övervåningen leds du av en trappa i ek. Två badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt infällda spotlights i taket. Härliga sällskapsytor för stora som små på såväl entréplan som övervåningen. Spotlights i taket i köket och badrummen. Huset har utrustats med Nexa ljussystem vilket innebär möjlighet att styra husets belysning från telefonen.

Varmt välkommen - Volymen måste upplevas och vi bjuder på snittar och bubbel på visningen

Se fräck film på mäklarens hemsida

Läs mer hos mäklaren
Bergmans mäklarbyrå AB

Kontakta mäklaren

Eva-Karin Bergman

Bergmans mäklarbyrå AB
Mäklare Eva-Karin Bergman, Bergmans mäklarbyrå AB
0708353540