Trevlinge 130

Gåvsta, Uppsala Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 450 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
24 000 kr/år
Antal besök
5 046
Dagar på Hemnet
13

Har du drömt om att bygga nytt hus i en lantlig idyll med närhet in till Uppsala men inte riktigt funnit rätt läge ännu? Här erbjuds ett ypperligt tillfälle att få vara med från start av byggnationen av dessa villor.
Byggherren har tagit fram 2 förslagshus, 1 mycket välplanerat enplanshus om cirka 146 kvm med ryggåstak samt 1 1,5-planshus om cirka 166 kvm med en fantastisk takhöjd ifrån entreplanets vardagsrum där det är öppet upp mot knock.

I Gåvsta bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. Här finns Gåvsta skola med åk F-9, idrottshall, pizzeria och vårdcentral. Här erbjuds goda kommunikationer in till Uppsala. Tar man sig ut på länsväg 288 kommer man på cirka 15 minuter in till Gränby Centrum som erbjuder all tänkbar service i form av shopping, matbutiker och restauranger. UL:s regionsbuss nr 886 och 118 tar dig med jämnar turer till Uppsala Centralstation via bland annat Gränbystaden. För den bilburne pendlaren så kommer man enkelt ut på E4an.

Tomterna är bundna till byggherren och dessa 2 hus är föreslagna av byggherren(Se planskisser). Tomterna köps separat och man tecknar entreprenadavtal med byggherren. Det kan finnas möjlighet till små förändringar eller annan hustyp om man har önskemål om det, återkom gärna till mäklaren med frågor och funderingar.

Observera att bilderna är ifrån visningshuset och där kan tillval variera som inte ingår i grundutförandet. Visningshuset finns på denna länk: https://www.bjurfors.se/sv/tillsalu/uppsala/uppsala/gavsta/trevlinge-138/

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala