Kyrkeby 302

Harestad, Kungälvs kommun Se på karta

5 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
1 097 m²
Byggår
2022

Bli den första att flytta in i detta nybyggda A-hus Villa Vallda färdigställt 2022! Inom smidigt avstånd till både Göteborg och Kungälv C finner vi detta moderna enplanshus. Ta chansen till en fastighet där både hus och tomt är bekvämt utformade för ett långsiktigt och trivsamt boende. Huset passar för en familj såväl som för det äldre paret som önskar något mer lättskött. Ett mångsidigt boende som är tacksamt för de flesta. Invändigt finner vi genomgående moderna och tidlösa ytskikt, enstavsparkett, kök i grått från Marbodal med vitvaror i rostfritt samt helkaklade våtrum. Tomtens baksidan ligger givetvis i rakt söderläge. Allt planerat för att skapa ett så trivsamt boende som möjligt.

Planlösningen är smart planerad vilket gör det lätt att trivas. Stora sovrummet är rymligt och har ett lyxigt privat badrum. Barnen/gästerna har två egna sovrum och ett rejält tilltaget sällskapsrum att umgås i. Med ett eget kontor blir det lätt att stänga dörren om sig och jobba ostört. Det har inte heller tummats på det praktiska. Tvättstugan med tillhörande groventré gör vardagen enklare.

14 km sydväst om Kungälv ligger vackra natursköna Harestad vid Nordre Älv. Här bor man med naturen som granne i härlig lantlig miljö med närhet till både skog och hav. Kärna är närmsta centralort. Kärna erbjuder mataffär, bensinmack, blomsteraffär, kiosk, pizzeria, thai/sushi samt frisersalonger. Även närliggande Ytterby erbjuder på god service i form av mataffären City Gross, vårdcentral, tandläkare och apotek.

I Kärna finns det två skolor, Kärnaskolan (F-6) samt Friskolan som består av förskoleklass, skolbarnsomsorg och grundskola skolår 1-9. Går man inte årskurs 7-9 på Friskolan så kan man gå på Ytterbyskolan (7-9).

Vill man till Göteborg är det smidigt ner till Kornhalls färja som på ett par minuter tar en över till andra sidan av Nordre älv. Även busstrafik finns tillgängligt över färjeläget till Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Alexander Bjurenlind

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Alexander Bjurenlind, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0735-15 60 25