VillaVilla

Omsorgsfullt underhållen 2-plansvilla i barnvänliga Ulvkälla. Här bor man med närhet till det mesta och samtidigt har man den vackert rofyllda naturen alldeles inpå knuten. Tomtens framsida omges av en gedigen gärdesgård och bakom huset växer blåbärsris. På sidan om huset finns ett stort trädgårdsland och på andra sidan har man en trevlig uteplats med inbyggd spis (grill) i den utvändiga murstocken.

Tomten är välskött precis som huset i sig. Hela bottenvåningen totalrenoverades under 2006 och inrymmer idag ett ljust allrum med gedigen öppenspis, ett gästrum, en separat toalett och ett lyxigt hemma spa med dusch, bubbelbadkar och bastu. Här finns även stora förrådsutrymmen och en rymlig tvättstuga i den tidigare garagedelen. En trappa upp fortsätter de generösa ytorna med ett stort och luftigt vardagsrum, ett helrenoverat kök, 3 sovrum samt ytterligare ett badrum. Längs med hela framsidan löper en balkong i söderläge med utgång både från kök och master bedroom.

Med detta hus får man inte bara generösa ytor med många möjligheter utan även en trygghet i att veta att mycket redan är gjort. Man behöver inte börja med att renovera utan kan istället lägga fokus på att sätta sin egen personliga prägel på interiören. Här finns redan förutsättningarna för att skapa just ert drömhem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
123 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
1 377 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
35 556 kr/år
Byggår
1977
Räkna på boendet
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tällbergsgatan 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 375 000 kr
Driftkostnad
35 556 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 122
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 79 dagar sedan, den 2 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips