Kalvholmen 15

Kalvholmen, Vaxholm Se på karta

4 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
96 m²
Biarea
76 m²
Tomtarea
2 328 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1940
Driftkostnad
33 373 kr/år

VISNING SÖNDAG 24/5. Anmälan krävs!

På Kalvholmen bor du lugnt och behagligt med magisk havsutsikt, strandtomt, egen brygga och möjlighet att sätta din egen prägel på en fantastiskt villa som är vinterbonad vilket ger dig möjlighet till både fritids- eller permanent boende året runt för den som önskar. Uppvärmning sker idag via den öppna spisen samt el-element.

Vatten och avlopp är nyinstallerat 2018 av Tynningö Vatten. Avsaltningsanläggning med värmekabel i rören för vinterbruk.

På entréplan finner ni ett fantastiskt vardagsrum med öppen spis, ljusinsläpp via flera fönster i olika väderstreck. Utsikten och känslan är något som måste upplevas på plats!
Två sovrum, ett badrum med både Cinderella toalett, dusch, badkar samt tvättmaskin. I köket har du all utrustning du kan önska dig, även en fungerade vedspis.
I hallen leder en trappa dig vidare upp till ovanvåningen där det idag finns två stycken sovrum med gott om plats för önskad möblering.
Allrummet på ovanvåningen är ännu ej färdigställt, likt andra delar av huset.
Tomten är på ca 2300 kvm och ligger utanför detaljplan. På tomtens södra sida finns gott om plats för både härligt trädgårdsarbete samt lek för barn med spring i benen. Här finns även lillstugan där sommargästerna kan övernatta efter en härlig grillmiddag på den väl tilltagna verandan, efter att man njutit av kvällssolen och båtarna som passerar över Långholmsfjärden och Vaxholmsinlopp.
Vid den privata bryggan finns även en sjöbod som är byggd med fällda träd från tomten.

Kalvholmen ligger endast med några minuters båtfärd från Vaxholm.
Båtförbindelser med Vaxholmsbolaget går mellan april -december. Taxibåtar kör året om förutom när det ligger is.
Koordinater till GPS: Latitud 59º 22' 44'' N Longitud 18º 21' 53'' E (Kontakta mäklaren om du kommer med egen båt till visningen).

Unik möjlighet att förvärva en strandtomt och skärgårdsidyll på populära Kalvholmen
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vaxholm