Kommande

Hasselbacken 25

Kolvik, Värmdö Se på karta

14 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
203 m²
Biarea
82 m²
Tomtarea
1 800 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
35 839 kr/år
Kommande

Detta är en kommande försäljning. Intresse anmäls via hemsida eller till fastighetsmäklaren.

Välkommen till detta arkitektoniskt mycket spännande mästerverk som för tankarna till det lätt karga gotländska landskapet. Ett tidlöst hus som bara blir vackrare med åren. Bakom varje detalj finns en tanke. Njut av den fantastiska utsikten från samtliga rum med den magnifika takterrassen som pricken över i. Vart du än vänder blicken vilar den på något vackert.
Alla material är valda med största omsorg. Kalkstenen är den vackraste från Norrvange och all ek är tagen från ägarnas egna gård på Gotland. Nedre plan har genomgående lackade betonggolv. Terrasser, altaner och uteplatser i alla väderstreck. Från takterrassen om 120 kvm har du fri syn över vattnet och grannskapet. Förtrollas av vackra sol ned-och uppgångar och när löven faller kan du även se Finlandsbåtarna passera revy. Samla nära ock kära för fest i Bergssalen. En 75 kvm sal med berg i dagen. Platsbyggt långbord som med enkelhet rymmer trettio personer, även detta gjort av ek från den egna gården. Eller gör som nuvarande ägare och kryp upp i soffan i den bortre delen, dimma belysningen, tänd levande ljus och lyssna på vinylskivor inpå småtimmarna.

I populära Kolvik ligger detta havsnära boende som erbjuder en perfekt mix av modernt skärgårds- och friluftsliv där man inte kompromissat och samtidigt ha närhet till Stockholm och storstadens puls. En kort promenad bort nås den gemensamma sandstranden och med bryggor och möjlighet till båtplats. Huset om 203 + 82 kvm ligger högt belägen på en stor grönskande tomt med utsikt mot Hemmestasjön. En praktisk och snygg grusad uppfart med plats för ett flertal bilar.

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.