Dalenvägen 10

Kullavik - Kyvik, Kungsbacka Se på karta

9 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
174 m²
Tomtarea
947 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
41 066 kr/år
Antal besök
5 828
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till en grönskande oas i modern tappning. Med närhet till hav, centrum, skolor och kommunikationer erbjuds en fastighet som har det mesta. Den kuperade tomten inbjuder till ett antal naturliga uteplatser varav flera är insynsskyddade. Man kan med enkelhet spendera en hel dag genom att ta ett dopp i poolen, slappna av i loungemöbeln, påta i trädgården, grilla i uteköket, bada i spabadet, ta en utomhusdusch och njuta av solnedgången i det nybyggda uterummet.
Den stenlagda gången tar oss från parkeringsplatsen förbi förrådet och fram till entrédörren, här möts vi av ett öppet våningsplan i etage med tre sovrum, badrum och ett trevligt allrum. Allrummet ligger centralt i det nedsänkta etageplanet vilket skapar en känsla av ett rum i rummet. Härifrån når man också två av sovrummen. Det tredje sovrummet, master bedroom, ligger i anslutning till uterummet, spabadet, uteduschen och badrummet. På entréplanet finns också tvättstuga med grovingång och den så nödvändiga klädkammaren.
Den designade spiraltrappan leder oss upp till övre planet där vi möts av en öppen planlösning med ett underbart allrum och kök.
Här finns stora sociala ytor där man med lätthet kan anordna fester och middagar för större sällskap. Den öppna spisen och köksön blir de naturliga samlingsplatserna samtidigt som det finns flera mat-och sittplatser.
Hajompartierna leder oss ut i trädgården och de flera uteplatserna tronar med sin närvaro. Här förlängs sommarkvällarna och allrummet blir om möjligt ännu större.
I anslutning till köket finns ett sovrum med dusch/wc och egen balkong. Här huserar gärna tonåringen, den egna företagaren eller gästen som är på besök.

Denna underbara planlösning förpackas i en arkitektritad villa med modern interiör, trevlig trädgård och attraktivt läge i populära Kullavik.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  feb
  Imorgon kl. 12:00–15:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
 • 1
  mar
  Mån 1 mar kl. 16:30–18:30
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.