Dygdens stig 7

Kvisthamra, Norrtälje kommun Se på karta

7 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 198 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
53 600 kr/år
Antal besök
1 174

Nu finns en sällsynt möjlighet att förvärva en unik fastighet i populära Kvisthamra med en total boarea på 230 kvadratmeter fördelat på två bostadshus om 162 respektive 68 kvadratmeter! Upptäck och fascineras av det lugna, avskilda läget längst in på återvändsgatan Dygdens stig. Här finns denna unika fastighet med insynsskyddad tomt och inte bara ett utan två välvårdade, smakfullt renoverade bostadshus! Den 162 kvadratmeter stora 1,5-plansvillan fördelar sig på 6 rum och kök. Entréplanet erbjuder generösa sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matrum och allrum samt ett 20 kvadratmeter stort inglasat uterum. I det stora helkaklade badrummet finns bubbelbadkar, dusch och en härligt värmande bastu. Ett stort sovrum med rymlig klädkammare i entréplanet och tre sovrum samt helkaklat duschrum med golvvärme på övervåningen.

Det lilla huset är 68 kvadratmeter och fungerar mycket väl även det som en åretruntbostad. Smakfullt iordninggjorda utrymmen, två mycket stora rum, ett rymligt kök samt ett helkaklat duschrum med golvvärme. Helt enkelt ett rejält bostadshus med många möjligheter som generationsboende, kontor eller varför inte en möjlig hyresintäkt vid uthyrning.

Båda bostadshusen är väl underhållna och är i gott skick. Besiktningsprotokoll finns för båda husen.

Den 1198 kvadratmeter stora, lugnt belägna och insynsskyddade tomten har en stor, helt ogenerad altan i västerläge på baksidan av huset kompletterat av ett härligt utekök. En rogivande baksida där lugnet lätt infinner sig. En liten skogsdunge gränsar mot tomten ned mot societetsparken. Här är det enkelt att bara njuta och umgås, alltid med rätt känsla! På framsidan finns även en förrådsbyggnad med ett vidbyggt uterum utan vägg mot innergården. Det perfekta platsen att vistas utomhus oavsett om det regnar eller om solen blir alltför påfrestande. Njut av en god bok eller varför inte en drink eller två innan ljuvliga grillmiddagen serveras i kvällssolen på baksidan! Norrtäljes charmiga stadskärna med ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer och små butiker. Den vackra grönskande societetsparken och Norrtälje fina hamn med restauranger utmed hamnpromenaden. Fin badplats vid Kärleksudden och genom Segelsällskapets försorg erbjuds båtplatser i Norrtäljeviken och Kvisthamraviken. Bara några minuter bort så ligger Kvisthamraskolan. Missa inte möjligheten att förvärva en fantastisk fastighet med ett suveränt, lugnt läge i ett av Norrtäljes mest populära områden Kvisthamra. Välkommen till t

Läget, läget, läget! Ja kan ett läge bli bättre än såhär? Det lugna och sköna läget vid återvändsgatan ger mer landetkänsla än stads och city känsla! Likväl så finns nästan allt på bekvämt promenadavstånd. Välkomna till Dygdens stig 7!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lars Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lars Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46708328699

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.