Slottsvägen 4

Landsnora, Sollentuna Se på karta

7 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
90 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
609 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
41 700 kr/år
Tomträttsavgäld
54 100 kr/år
Antal besök
4 543
Dagar på Hemnet
8

Varmt välkommen till Slottsvägen 4 och detta välutrustade hus där du bara kan flytta in. Här bor du på öppna ytor som är optimala för umgänge med familj och vänner.

Det första som möter dig i huset är en funktionell och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett öppet, ljust, charmigt och socialt vardagsrum med härliga umgängesytor, öppen spis och generös takhöjd, följt av matrum och ett stort, socialt och fint kök. Badrummet är stilrent, fräscht och funktionellt med golvvärme.

Här ingår en tomt om 609 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora, insynsskyddade och mysiga terrass med pool på 7 x 3,5 meter, nås via vardagsrummet och passar alla för lek som umgänge.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Sollentuna har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Slottsparken, Edsviken och Edsbacka värdshus ligger en kort promenad bort. Vid Edsviken, nära kvarnen, finns flera möjligheter till bad.

Skolor och förskolor ligger helt nära liksom tillgång till bussar och pendeltåg. Med kommunala transporter når man city på ca 25 minuter. Tar man bilen når man city liksom Arlanda i båda fallen på ca 25 minuter. Onekligen lite lättare att få livspusslet att fungera.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sollentuna