Drängvägen 16

Landvetter-Eskilsby, Härryda kommun Se på karta

4 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
142 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
944 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
35 856 kr/år

In bland skog och mark finner vi denna fastighet med ypperligt läge. Här infinner sig en mysfaktor och en privat känsla där ni bor ostört i två plan, stora sällskapsytor i vardagsrummet med kakelugn från Cronspisen som värmer härligt under årets vinterdagar och tillsammans med luftvärmeväxlaren och luftvärmepumpen ges en fördelaktig och låg uppvärmningskostnad. Utsikten över trädgården följer er från bostadens fönster som ger en vacker vy över området där man med glädje sitter och njuter av magin som inges av skogen. Ett stort garage där gott om plats för bilen och förvaring ges och där enkelheten blir ett faktum.

Belägen på en lugn återvändsgata i barnvänliga Eskilsby, ligger denna välskötta villa om 142 kvm. Interiören på entréplan bjuder på en optimal planlösning med ljusa och sociala ytor, där ett modernt kök med burspråk samsas med tre bra sovrum, två badrum, och ett vardagsrum. Stora fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp och direkt kontakt med trädgården och naturen. Källarplanet disponeras om ett rymligt sovrum, allrum, bra förvaringsmöjligheter med möjlighet till hobbyrum/extra gästrum samt ett utrymme där en påbörjad bastu finns att färdigställa för den som önskar.

Ute kan man njuta av en välskött trädgård där härlig trädgårdsmiljö tar plats. Nedanför den aningen sluttande gräsmattan inbjuder till lek och spel. Stor altan längs husets södersida med gott om plats för matgrupp, loungemöbler och grill. Under sommarhalvåret blir uteplatsen en underbar plats att vara på då solen skiner i söderläge från morgonen och hela dagen. Vid regniga, eller soliga dagar kan man umgås under altandelen med tak. Trädgårdsmiljön har uppväxta fruktträd och massvis av bärbuskar. Nedanför i linje med tomtgränsen porlar bäcken trivsamt och gör en påmind av det stillsamma läget.

Naturen är en stor del av Härryda kommun. Härifrån kan man även promenera eller cykla till närliggande badsjöar och fina strövområden. Badplats i västra Ingsjön ligger på gång- och cykelavstånd. På somrarna kan familjen tillbringa dagarna på stränderna eller i vattnet, och när temperaturen sjunker tillräckligt mycket kan du snöra på dig skridskorna tillsammans med barn och vänner.

Här bor ni med bekvämt avstånd till Landvetter centrum med god barnomsorg, matbutiker, restauranger, vårdcentral, frisörer och gym. Eskilsbyskolan som ligger 2 minuter bort erbjuder förskola upp till åk 3. Området erbjuder skolskjuts. På 11 minuter infinner ni er på Landvetter flygplats som tar er vidare ut i Sverige och världen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Linn Löfwendahl

Bjurfors Härryda
Mäklare Linn Löfwendahl, Bjurfors Härryda
0733737479

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.