Droskvägen 1

Laröd, Helsingborg Karta & restider

6 395 000 kr
VillaVilla

Letar ni efter en familjevilla i Laröd? Med fyra bra sovrum? I fint skick från byggåret 2014? Då kan detta vara ert nya boende!

På Droskvägen 1 parkerar ni smidigt bilen på biluppställningsplatsen eller i carporten och kliver in i bostaden. Förmodligen häpnar ni redan i entrén av den fantastiska rymden, då det är öppet upp till andra våningen. I hallen ligger ett lättstädat klinkergolv som övergår till ett laminatgolv som löper vidare i resten av bostaden. Ytterkläder och skor placeras i den stora garderoben med skjutdörrar. Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket, vilket är ifrån IKEA. Fantastiska sällskapsytor som ger utrymme till rejäl matplats och stor tv-hörna. Härifrån kliver ni också ut på trädäcket, vilket till största del vetter åt söder, samt den lättskötta trädgården.

Bostaden erbjuder två badrum, ett på vardera våningsplan. Båda två är helkaklade i svart och vitt med röda inslag. Dusch, wc, handfat och spegel är gemensamt för båda två, men på entréplan finns även ett hörnbadkar. Tvättstuga/grovkök nås från köket. Här finns gott om plats för tvätthantering, barnvagn och leriga stövlar.

Sovrummen är fyra till antalet; ett på entréplan och tre på ovanplan, varav ett med ingång till klädkammare. På ovanplan finns även ett stort allrum - kanske barnens egna vardagsrum med gott om plats för lek & tv-spel?

I Laröd bor ni fem minuter från havet, Sofiero och Pålsjöskog. Här är gott om fina promenadstråk, en välsorterad livsmedelsaffär, skola, dagis, gym och vårdcentral. Vackra sommardagar cyklar ni till Gröningen och Centrum på 15 minuter. Kollektivtrafik i form av stads- och regionbuss går regelbundet hela dagen.

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för tidsbokning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
180 m²
Tomtarea
718 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
33 541 kr/år
Byggår
2014
Räkna på boendet
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Droskvägen 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 395 000 kr
Driftkostnad
33 541 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 081
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 18 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips