Solrosvägen 7

Lerum Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Tomtarea
974 m²
Byggår
2019
Nyproduktion 

Arkitektkontoret Rstudio utvecklar nu sitt första villaprojekt under namnet Rhouse #1. Målet är att skapa trivsamma, fina hus vars syfte är att bli fantastiska hem. Rhouse #1 står nu klart och stoltserar med sin genomtänkta arkitektur så väl stilfullt som praktiskt. Detta är ett hus som måste upplevas på plats. Se gärna de tre filmerna om huset som du hittar längst ned på sidan. Där får du veta mer om arkitekterna bakom huset och se hur man tänkt när man format husets exteriör och interiör.

OM HUSET
Maximerad takhöjd varvas med lägre partier för att optimera upplevelsen av varje rum. Samma gäller fönsterpartierna vars storlek och utformning anpassats efter platsen när det kommer till ljusinsläpp och utsikt. I den sociala delen av huset kombineras den höga rumshöjden med ett imponerande fönsterparti som skapar rymd och sprider ljus. I vardagsrummet finns även en braskamin för både uppvärmning och mysfaktor. Detta blir den självklara platsen att umgås på!
Från köket och matplatsen har du utsikt över den grönskande omgivningen vilket resulterar i att även de annars så vardagliga bestyren uppfattas som njutbara. Under sommarhalvåret förlängs denna del av huset av en väl tilltagen altan där du kan njuta i goda vänners lag eller avnjuta en kopp kaffe i stillhet.
Här erbjuds även 3-4 sovrum i bra storlek samt ett allrum som med fördel kan användas som tv-rum för den yngre generationen. Husets luxuösa master bedroom har direkt koppling till ett privat badrum och klädkammare, givetvis fullt utrustat för bästa komfort. Totalt finns det två generösa badrum, samt en separat tvättstuga. Som om det inte vore nog så byggs huset på en noggrant utvald plats med naturen som ramverk. Ett hus utöver det vanliga på en plats som andas livskvalité!
Huset ligger i det mysiga villaområdet Olstorp i Lerums kommun. Här bor du naturskönt, omgiven av badsjöar och fiskemöjligheter. Bara ett par hundra meter bort kan du ta blå express in till Göteborg på endast 36 minuter utan byte. Inom gångavstånd finns även en nybyggd förskola. Inte så långt bort finns restauranger, Nordic Wellness, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och mycket mer. Utbudet av olika aktiviteter och idrottsföreningar är stort i form av fotbollsplaner, ridhus, golfklubb och en dirtbike-bana.

RHOUSE BY RSTUDIO
Arkitektkontoret Rstudio’s första villaprojekt Rhouse #1 står nu klart!
Nu har du möjlighet att förvärva det första huset som består av 100 procent livskvalité.

Ett skapande i tre steg:
1. Rstudio identifierar och köper en attraktiv tomt som ger grundförutsättningar för huset.
2. Därefter ritas en helt unik villa med hög design och som anpassas efter sin omgivning. Huset ska vara genomtänkt för att berika livet i såväl vardagen som högtider, och i familjens olika skeden.
3. Rstudio har en helt egen byggverksamhet som bygger huset och säkerställer att det levererar högsta kvalitet.

Läs mer om bostaden
MOHV Göteborg