Lilla Beddinge kyrkväg 250

Lilla Beddinge, Trelleborgs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
1 635 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
11 138 kr/år

På en stor trädgårdstomt i Lilla Beddinge, ligger detta charmiga stenhus i två plan. Intill huvudbyggnaden ligger en förrådsbyggnad med två rum och en mindre vind.

Bostaden välkomnar ifrån husets västra sida och bjuder in till en entré med klinkergolv och vita väggar och tak. Rakt fram nås ett helkaklat badrum med en nyinköpt dusch, kommod och WC stol. Intill entrén välkomnar ett stort kök med matplats för den stora familjen. Köket är ett grått lantkök ifrån IKEA med bänkskivor i trä. Induktionshällen, ugnen och fläkten är nyinköpta och övriga vitvaror och kök är inköpta 2015. I köket finns även en braskamin. Ifrån köket nås en tvättstuga med en tvättmaskin och en torktumlare, här finns även en köksingång ifrån gården. Vidare erbjuder bottenplan två rum, ett med en braskamin och ett med en trappa till ovanvåningen.

Det övre planet erbjuder en hall, en toalett och tre sovrum varav ett större med en stor klädkammare med skjutdörrar. Det större sovrummet har fönster i söder och de två mindre i norr.

I anslutning till huset ligger en förrådsbyggnad som nyligen målades om in- och utvändigt. Förrådet har två rum och en vind till förvaring. På tomten finns även ett lastbilssläp som ingår att använda som förvaring eller att göra om till gästbostad.

Trädgården är uppväxt och erbjuder en mängd olika fruktträd så som päron, äpple och plommon. Här växer även hassel och i nederkanten av trädgården står två pilar. Storleken på tomten öppnar också upp för att eventuellt stycka in tomten i två delar, eller att bygga ut/till huset.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Optimal Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mathias Blomberg

Optimal Fastighetsförmedling
Mäklare Mathias Blomberg, Optimal Fastighetsförmedling
+46708876765