Dunmossvägen 2

LINDBACKEN, Uppsala Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
643 m²

Villa Ellagård via A-hus är ett bra förslag till denna hörntomt. Vackra pardörrar hälsar dig välkommen in till huset. Många rum med fina ljusinsläpp där varje kvadratmeter är väl nyttjad. Här ryms sex ljusa rum på 145 kvm varav fyra sovrum. Det stora vardagsrummet sträcker sig längst med hela trädgårdsfasaden och köket har utsikt över entrésidan. Ett öppet och luftigt hus som bjuder in till en planlösning där kök, matplats och vardagsrum är kopplade till varann med gott om plats för att umgås. Fönsterpardörrar leder dig ut på altanen från vardagsrummet där du kan slappna av i solen medan barnen leker i trädgården. Skapa olika uttryck genom färgsättning på fasaden, dörr- och spröjsval. Attraheras du av ett modernt eller mer klassiskt New England-uttryck? Möjligheterna är många med Villa Ellagård!

Möjlighet finns att bygga en annan husmodell på tomten eller att bygga denna husmodell på annan tomt i området. Kontakta A-hus säljare för mer information.
Boka personlig visning av A-hus visningshus, Villa Vinga, på Svanmossvägen 7 i Lindbacken, kontakta A-hus säljare:

PETER BJÖRCK / Trähussäljare
08-55 55 42 81 / 076-106 03 87
[email protected]

ANTON TÖRNE / Trähussäljare
018-56 29 51
[email protected]

A-hus är en hustillverkare som har skapat hus med kärlek ända sedan 1946. A-hus är en av få tillverkare som har koll på hela kedjan från skog till färdigt hem. De erbjuder trygghet, omtanke och kvalitet hela vägen fram till ert nya hem.

Riksmäklaren ansvarar endast för försäljning tomten. Har du några frågor om tomtköpet, andra tomter eller om Lindbacken är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Sisela Rosman / Ansvarig mäklare
070-548 08 02
[email protected]

Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär med närhet till en löprunda i naturen och med pendlingsavstånd till Stockholm. Ja, och en cykeltur till Uppsalas stadskärna. Området präglas av villor och radhus vid sidan av förskolor, skolor, idrottshall, fotbollsplan, parker och en liten huvudgata med närservice och inom kort även butiker. Lindbacken är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där vännerna är många. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden är området varierat och grönskande, med fina gaturum, närservice, butiker och många umgängesplatser. Inte minst i den stora parken i hjärtat av Lindbacken som blivit en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott både för boende och besökare.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren