Ljungsätersvägen 2A

Ljunghusen, Vellinge kommun Se på karta

12 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 783 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Energiklass
D
Driftkostnad
47 891 kr/år

Välkomna till underbara Ljunghusen och Ljungsätersvägen 2A.
Här kan vi presentera en riktigt spännande villa om två plan med källare som har en inredd yta om 233 kvadratmeter som är fördelade på hela fyra plan. Belägen i början av Ljungsätersvägen har man flertalet restauranger och inte minst Falsterbokanalen inom promenadavstånd.
Den lummiga tomten om 1783 kvadratmeter är en klassisk trädgårdstomt som har på senare år blivit anlagd och med det har man skapat flertalet olika uteplatser att välja mellan.
Villan som är uppförd 1970 bär en fin exteriör med sin putsade kalksandstensfasad och ger ett diskret intryck men har en insida och interiör som är något helt utöver det vanliga. De olika materialslagen som med fingertoppkänsla blandats i villan är allt från hård industri känsla till varmare och mjuka organiska material. Exklusiva lösningar som sticker ut gör detta till en riktigt spännande villa som kommer överraska och lämna efter sig fina minnen för dess blivande köpare.

Pendlingsläget är optimalt där du snabbt kan komma ut på väg 100 och når Malmö och kringliggande storstäder inom 30-45 minuter.

Minst sagt en unik fastighet på ett unikt läge som bara måste ses!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Kontakta mäklaren

Karl-Fredrik Wahn

Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Mäklare Karl-Fredrik Wahn, Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
+46709233883