Grängesbergsvägen 102

Ludvika Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
135 m²
Tomtarea
2 521 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
26 954 kr/år

Välkommen till Grängesbergsvägen 102 och denna 1½-plansvilla med öppen trädgårdstomt på strax över 2 500 kvm som sträcker sig runt huset. Här ges nu möjligheten att förvärva en större villa med bland annat dubbelgarage, uthus och låga driftkostnader!

Planlösningen inrymmer ett kök med plats för matgrupp, tre vardagsrum/allrum med plats för det större möblemanget. Ett av rummen kan enkelt göras om till sovrum. Vidare på entréplan finns en stor inglasad veranda placerad ovanför dubbelgaraget. På övervåningen finns två stora sovrum, linneförråd, klädkammare och två mindre badrum som idag inte är i bruk (påbörjad renovering, tömda rum, pluggade rör), samt en liten balkong. I källaren finns bland annat tvättstuga, förråd, pannrum och dubbelgarage. ett av garagen är varmgarage och har golvvärme. Perfekt för den bilintresserade!

Huset står på en fin och öppen trädgårdstomt på strax över 2 500 kvm som sträcker sig runt huset. På fastigheten finns det ett uthus som har använts som förråd och liten butik samt ett större vedförråd. Klenshyttan är en liten bergsmansby i belägen ca 1 mil sydväst om Ludvika, vid riksväg 50 mellan Grängesberg och Ludvika. I Klenshyttan framställdes tackjärn under 315 år av oavbruten drift, från 1605 till 1920. Anläggningen ägs idag av Ludvika kommun. Hyttan ingår i Ekomuseum Bergslagen. Området omges av vacker natur, skogar och vackra Dammsjön där det finns en trevlig och barnvänlig badplats med brygga, fotbollsplan och gott om plats för lek av avkoppling de varma sommardagarna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika