Malmslagarvägen 9

Ludvika Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
858 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
26 397 kr/år

Välkommen till Malmslagarvägen och detta trevliga och lättskötta 1½-planhus om 134 kvm med friliggande garage på solig och öppen tomt om 858 kvm som sträcker sig runt huset. Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött boende med låga driftkostnader genom ny panna och nyare luftvärmepump. Perfekt för er som söker en lättskött boende på lugn och barnvänlig gata med närhet till natur och vatten!

Huset står på en solig och öppen tomt trädgårdstomt på 858 kvm som sträcker sig runt huset. Här finns ett par buskar, odling och gott om plats för aktivitet och avkoppling. Intill huset ligger ett friliggande garage med förråd och plats för en bil. Gatorna Malmslagaravägen och Limslagarvägen ligger intill varandra samtidigt som de omger en gemensam lekplats för de boende i området. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med ca 300 meter via gång- och cykelbana ner till Café & De och Saxdalens badplats.

Saxdalen, eller Rävvåla som byn hette fram till 1948 hette ligger belägen 15 km väster om Ludvika vid vägen mellan Grängesberg och Grangärde. Byn ligger i en naturskön dalgång vid stranden av sjön Saxen, vilken ingår i ett större sjösystem och mynnar ut till Väsman med stora möjligheter till aktivt båt- och friluftsliv. Väster om Saxdalen har vi Saxberget med stora skogsområden, vintertid finns många välpreparerade skidspår, och sommartid naturnära vandringsleder.

Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika