Nyproduktion

LB-Hus - Elinegård

Malmö Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
165 m²
Tomtarea
171 m²
Uteplats
Ja
Nyproduktion

Längs med kanten av kalkbrottet växer den nya stadsdelen Elinegård fram. Här planerar LB-Hus att uppföra 10 stycken rymliga radhus i tre plan med trädgårdar i soligt sydvästläge. Planerad inflyttning våren 2022.

Husen är på 165 kvm och har en effektiv och flexibel planlösning med upp till 6 sovrum vilket ger en rad olika inredningsalternativ. I markplan finns de sociala delarna med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till uteplats och trädgård på husets baksida. Husets andra våning har tre sovrum samt ett allrum alternativt ett fjärde sovrum. Den tredje våningen erbjuder ett stort allrum alternativt ett mindre allrum och ytterligare två sovrum och utgång till takterrass. Huset har två badrum, ett på första våningen med tvättmöjligheter och ett på andra våningen.

Till varje hus hör en parkeringsplats i carport samt två förråd, ett i anslutning till carporten och ett i anslutning till huset.

Här bor du familjevänligt, lugnt och grönt med närhet till centrum, Limhamn och Hyllie. I närområdet finns skola, två förskolor, matbutik och caféer. På Hyllie erbjuds shopping och service i Emporias ca 230 butiker, events på Arenan och Mässan samt mycket goda kommunikationer. Från Annetorpsvägen går stadsbussarna och från Hyllie går både regionbussar samt tågen från Hyllie station som snabbt tar dig vidare i Öresund. På under 15 minuter når du både Lund och Kastrup och lägg på 10 minuter så når du även Köpenhamn.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö