Nyproduktion

Skiffervägen 3

Marbäck, Ulricehamn Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
1 148 m²
Nyproduktion

På lugn och barnvänlig gata är byggnationen redan påbörjad av ett yteffektivt och lättskött enplanshus. Villan kommer vara uppmurad och stilfullt utformad interiört och exteriört med sina putsade väggar. Här bor man billigt med låga driftkostnader tack vare effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme i hela huset med genomgående ekparkettgolv, med undantag av hall, tvättstuga och badrum där det kommer vara klinkergolv. Villan kommer att rymma totalt fyra sovrum, stora sällskapsytor, två helkaklade badrum med dusch samt två klädkammare. Carport för en bil och kallförråd. Två separata utgångar till altan på baksida av huset. Huset kommer ha en ljusbeige, putsad fasad i kombination med rött tak.

För er som vill sätta er egen prägel på boendet finns möjligheter att i samråd med entreprenören diskutera materialval och eventuella tillval. Ett entreprenadavtal kommer att upprättas mellan köpare och entreprenören och huset beräknas vara inflyttningsklart ca ett år efter kontraktsskrivning. Fastighetsmäklaren ansvarar enbart förmedling av tomten. Huset säljs med grovplanerad tomt och köparen planerar denna efter egna önskemål.

Mindre än 10 minuter utanför Ulricehamn ligger samhället Marbäck. Här finns förskola och skola årskurs 1-6, badplats vid Åsunden och närheten till natur med vandring/cykelleder. Med motorvägen kommer man snabbt till närliggande städer som Borås, Jönköping och Göteborg.

Kontakta oss för mer information och möjlighet att boka personlig visning i ett visningshus som finns i Marbäck. Vid byggnadstekniska frågor finns möjlighet att kontakta Mirso Bygg AB på 0736-845616.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn