Kommande

Skräddarns väg 4

Nödinge, Ale kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
114 m²
Biarea
84 m²
Tomtarea
1 986 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
15 500 kr/år
Kommande

Charmiga 40 tals hus snart Till Salu - naturskönt läge och härlig utsikt! Kontakta mäklaren för närmare information och intresse!
Med naturskönt läge och härlig utsikt över ängarna och Vimmersjön ligger den här fina 40-talsvillan belägen. Skräddarns väg 4 har en härlig trädgårdstomte med syrenberså och ligger belägen med öppna landskap runt omkring med utsikt i hela 3 väderstreck. Mycket lugnt och naturskönt läge med härlig utsikt över ängarna och Vimmersjön, en badplats som är väl omhändertagen med sandstrand och badbryggor. Vimmersjön är ett populärt tillhåll året om, fin badsjö men också populär för fiske. Skolbussen går även i området och på ca 3 kilometers avstånd finner ni Ale Torg med affärer, caféer och restauranger.

Villan har tre våningar; i källaren finns gästrum, helkaklat och rymligt badrum/tvättstuga, en stor hall, pannrum samt garage. På entréplan ligger en hall, ett fräscht lantligt kök, toalett med dusch, två sovrum, stort vardagsrum samt uterum och utgång till den stora altan. På övervåningen finns 2 sovrum, 2 förråd, stor kattvind och allrum.

Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Visning inom kort!
Kontakta Charlotte Arnet för närmare information och intresse 0761 751212

Digital broschyr:
https://epaper.webtopsolutions.com/2022/252277/mobile.html

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Kontakta mäklaren

Charlotte Arnet

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
Mäklare Charlotte Arnet, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
0761-751212

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.