Norrnäsvägen 41

Norrnäs, Värmdö Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
260 m²
Förening
BRF Sågen i Värmdö kommun
Om föreningen
Avgift
3 409 kr/mån
Driftkostnad
42 000 kr/år

En högt belägen villa, eller varför inte köpa det som ett stort lyxigt fritidshus med plats för hela tjocka släkten. Med öppen spis, fräscha ytskikt, exklusiva material, stora fönster och modern utrustning. På dessa 260 kvadratmeter saknar du inget!

Här får du möjligheten att förvärva skärgårdsdrömmen med ett stort rött hus med vita knutar. Förutom det stora sällskapsrummet har du stort kök, fem sovrum, sovloft och två renoverade badrum. Under huset finns en stor oinredd halv källare. I samma sekund som du kliver över tröskeln så fylls du av känslan av att du hittat hem. Hela huset andas värme och kärlek och man har verkligen lyckats återskapa husets själ genom en stor ytskicksrenovering som gjordes 2012.

På det stora nyttjanderättsområdet (1000 kvm) till bostaden finns det mesta man kan önska sig, bland annat stora gräsytor, uteplats i söderläge och rikligt med växtlighet som ramar in föreningens unika läge. Något som verkligen fångar ögat är den vackra strandlinjen och den majestätiska utblicken över viken med föreningens grönområde, egna strand och båtbrygga. Denna bostad fungerar lika bra som permanentboende som ett fritidsboende med det lilla extra!

Föreningen heter BRF Sågen i Värmdö kommun och är en relativt nybildad och är nästintill obelånad förening. Föreningen har låga avgifter och en härlig gemenskap. Via föreningen får du bland annat tillgång till egen sandstrand, båtbrygga, grillplats, volleybollplan, fotbollsplan, öppna gräsytor och en stor lekplats med gungor och rutschkana. I månadsavgiften om 3314 kronor ingår vatten.

Lägenheten har ett sällsynt attraktivt läge - bland det bästa Värmdö har att erbjuda. Till föreningens egna badstrand är det badrocksavstånd och du når enkelt och snabbt Torsbyfjärden. Här börjar skärgården med allt underbart den har att erbjuda.

Missa inte denna unika chansen att förvärva en bostadsrättsvilla i ett sagolikt ostört läge!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö