Örsta Kronhem

Örsta, Eskilstuna Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
118 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
1 651 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
36 574 kr/år
Antal besök
1 967
Dagar på Hemnet
3

Örsta Kronhem erbjuder ett fint läge på den sörmländska landsbygden med kort bilavstånd till Eskilstunas centrala delar. 1-plansvilla med hel källare om 118 + 125 kvm. Därutöver ett stort dubbelgarage. Friköpt tomt om 1651 kvm med främst plana lättskötta gräsytor. Bergvärme -15, nya fönster på entréplan -17, bredband via fiber och djupborrad brunn samt ett nytt godkänt avlopp -14. Visst moderniserings- och renoveringsbehov föreligger. Fastigheten är besiktigad!

Entréplanet disponerar över en stor hall, 3 rymliga sovrum med möjlighet till ett 4:e, generöst vardagsrum, badrum och ett fräscht kök med utgång till inglasat uterum och vidare ut på öppet altandäck i soligt syd/väst-läge. Genomgående bra förvaring. Källarplanet består av ett stort allrum med en fin braskamin som bidrar med både värme och mysfaktor, hobbyrum, förråd och pannrum. Här finns även ett badrum med bastu samt tvättstuga som idag är delvis rivet och lämnar möjlighet för köparen att planera och sätta sin prägel över stil och utförande.

Rymlig uppfart med plats för flera bilar samt stort dubbelgarage. Grusgångar som leder till entrén med perenna växter på sidorna. Mindre uteplats på framsidan med morgonsol och fin utsikt över öppna fält. På baksidans trädgård har man plana gräsytor som bjuder in till lek och spring samt stora möjligheter för dig som kanske drömmer om en pool.

Lantligt läge med korta avstånd till service och handel, endast ca 15 min med bil till Eskilstuna centrum. Ca 15 min bilfärd till expansiva Kjula logistikpark och vidare till E20 med ca 1h och 15 min till Stockholm. Barnomsorg med fsk-åk 6 i Hällberga och upp till åk 9 i Skogstorp. Skolskjuts i området.

Välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 20
  jun
  Sön 20 jun kl. 12:00–12:45
  Max 2 personer per sällskap. Bokning krävs via Eskilsfast.se
 • 21
  jun
  Mån 21 jun kl. 17:00–17:30
  Max 2 personer per sällskap. Bokning krävs via Eskilsfast.se
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.