Falkfångarvägen 12

Östersund Se på karta
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
186 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
1 213 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
25 000 kr/år

Varmt välkomna till denna omsorgsfullt uppförda villa på Falkfångarvägen 12!

Här välkomnar en känsla av kvalitet och det lilla extra er in i bostaden.
Huset är skapat med en härlig kombo av snickarglädje och praktiskt tänk där bostaden går i lantlig stil med rödmålad fasad, vita spröjsade fönster, allmogelister, djupa fönstersmygar, spegeldörrar och belysningsdetaljer. Fastigheten räknas som nyproduktion vilket med nuvarande regler gör att köparen befrias från fastighetsavgiften i 15 år detta i kombination med varmluftsgrunden, bergvärme, ordentligt med lösull som isolering på vinden samt uthyrningslägenheten med egen avskild entré gör det möjlighet att skapa en otroligt fördelaktig boendeekonomi, se dokumentet lägenheten nedan. Större delen av tomten ligger i härligt sydvästläge med en generöst tilltagen altan i trätrall och gräsmattan som gränsar till en allmänning inbjuder till barfotaspring.

Ni välkomnas in i bostaden genom hallen där ni finner fullhöjdsgarderober och plats att hänga av ytterkläderna. Hallen har en ljus mönstrad tapet på väggarna och ett mörkt laminatgolv, närmast entrén, följt av ett ekparkettgolv som flyter ut i större delen av bostaden.
Köket har antikvita spegelluckor, induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt inbyggd ugn & micro, Köksbänkar av granit med inbyggd rostfri diskbänk och vita kakelplattor som skydd ovan. Vid fönstret finns plats för ett rejält köksbord.
Vardagsrummet är utbyggt och har stora fönsterpartier, näst intill från golv till tak, längs långsidan vilket gör rummet ljust och med en härlig känsla av rymd. Rummet har vattenburen golvvärme och här finns en av två utgångar till det stora soldäcket.
Den avlånga inre hallen leder till badrummet och de fyra sovrummen vilka samtliga har tre väggar klädda med renoveringstapet som målats, så nya ägaren ska slippa förarbete, och en vägg har fått en mönstrad tapet. Badrummet har dusch med glasväggar, handdukstork, vägghängd wc, svart högskåp med spegeldörr och kommod med dubbla handfat och gott om förvaring i både över- och underskåp. I tvättstugan har nuvarande ägare gjort plats för tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänken.
Väggarna i tvättstugan är till största delen klädda med pärlspontskivor men vid duschen sitter Fibo våtrumsskivor. Från tvättstugan når ni groventrén, förrådet och garaget vilka alla har golvvärme.
Uthyrningslägenheten på 47kvm har entrén via det privata soldäcket på husets kortsida.
När ni stiger in i etagelägenheten kommer ni direkt in i kombinerad hall & kök med en mäktig takhöjd. Köket är fullt utrustat med inbyggd micro, integrerad diskmaskin spis med häll & ugn samt kyl/frys. Badrum har klinker på golvet och Fibo våtrumsskivor på väggarna. Maskinellt finns en kombi tvätt/torkmaskin, duschhörna med glasväggar, badrumsskåp, handfat och wc. Via trappen når ni sov/allrum med ryggåstak där det finns plats för soffhörna och dubbelsäng.
Som insynsskydd mot allmänningen finns ett kallförråd och plank. På tomten finns även förberett för köparen att sätta upp ett Attefallshus om så önskas, markarbete är gjort och samtliga ledningar är framdragna.

I nedre Torvalla bor ni med närhet till förskolor, skolor, sportfältet och fantastiska grönområden. In till centrala Östersund tar ni er lätt både med buss eller cykel.

Välkomna att anmäla er till visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostada