Uttringevägen 152

Rönninge, Salem Karta & restider

9 795 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Helt unik möjlighet att förvärva denna enplans villa med ett av Rönninges bästa läge. Huset som andas kvalitét och är arkitektritat byggdes år 2009 och innefattar en totalyta om 179 kvm i ett plan fördelat på 6 rum och kök. Ett riktigt drömboende med en fantastisk trädgård och pool samt ett obeskrivligt lugn!

Fastigheten har stora öppna och sociala sällskapsytor, klassiska materialval och är i absoluta toppskick med en väl genomtänkt design. Vardagsrummet med sina 4 meter i takhöjd och stora glaspartier ut mot den grönskande trädgården utgör hjärtat i huset. Här tar man enkelt emot ett stort sällskap gäster och möjligheten att underhålla samtidigt som middagen lagas är självklar genom den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Huset har idag 3 rymliga sovrum och möjligheten till ytterligare ett sovrum finns i dagens master bedroom. (se alternativ planskiss). Huset har två badrum som båda håller högsta standard med golvvärme, handdukstork, öppningsbara fönster samt badrumsmöbler från Svedbergs. Det badrum som är utrustat med bastu och utgång till pool området har också ett inbyggt specialbadkar från Svedbergs. Det andra badrummet ligger i anslutning till husets entré och är istället utrustat med en dusch.

Poolen om 4x8 meter är iögonfallande vacker med en romersk trappa och ett genomskinligt tak på skenor som det också går utmärkt att bada under. Runt poolen löper ett däck av underhållsfri trä komposit. Poolen omgärdas av en fantastisk trädgård med flera platser för sinnesro och avslappning. Här finns flera olika rum med frodiga planteringar och otaliga växter, allt noggrant anlagt av en trädgårdsarkitekt för att skapa den perfekta trädgården. Här tävlar rosor och klematis med olika perennrabatter om uppmärksamheten. Hela trädgården är insynsskyddad och ingärdad vilket gör den fri även från inkräktare i djurvärlden.

Detta är en fastighet för den kräsna familjen där inget lämnats åt slumpen. Bara för att nämna några av fastighetens påkostade utrustning så finns det dimmer i samtliga rum, plisségardiner i TV- och sovrum, omfattande elinstallationer inkl. relästyrd utomhusbelysning, pool- och pooldäcksbelysning, ljudanläggning med silverkablar till sällskapsrum, kök, badrum samt utomhushögtalare. 15 armaturer på fasaden, styrning med relä och manuellt. Kylkonvektor (kopplad till bergvärmen) i TV- och sovrumsdelen för sommarsvalka. Multimedia skåp med TV, bredband och telefoni installerat i fem rum. Installerad Fiber för TV, bredband och telefoni. Larmsystem från Sector Alarm. Stor terrassmarkis 7 x 4 m, värmelampa 2000 watt.

Till fastigheten finns även ett varmgarage om 50 kvm med en 3 meter bred automatisk garageport. I garaget finns även teknikrummet med all teknik för jordvärme, varmvatten samt pump och sandrening till poolen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
179 m²
Tomtarea
2 043 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
2009
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Uttringevägen 152 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
9 795 000 kr

Statistik

11 308
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 52 dagar sedan, den 1 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips