Simtuna-Bärby 14

Simtuna, Enköpings kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1,6 ha
Byggår
1866
Driftkostnad
35 100 kr/år

Varmt välkomna till Simtuna-Bärby 14 och denna trevliga fastighet med massor av möjligheter och ett brett användningsområde. Oavsett om ni söker efter ett lugnt boende på landet, drömmer om en plats där ni kan odla eget, har en hobby eller verksamhet som kräver gott om plats eller kanske vill ha höns, häst eller annan djurhållning så är storleken på denna fastighet optimal!

Här har du din egna oas i avskilt läge där den stora tomten om totalt 16 034 kvm bjuder på skog, natur, hagmark och trädgård med fruktträd, bärbuskar, blommande perenner och trädgårdsland. Här finner ni även flera byggnader som uthus med garage, förråd och carport. Gäststuga, vedbod, jordkällare samt mindre isolerat hus som används till sadelkammare. Boningshuset har en stor altan under tak, är i två plan och har en boarea om 130kvm. Entréplanet välkomnar med öppen och rymlig hall, väl tilltaget kök med matplats, vardagsrum med braskamin och luft/luftvärmepump, wc, tvättstuga samt bastu. På övre plan finns allrum, badrum, klädkammare, balkong samt 2-3 sovrum med goda möjligheter att skapa fler rum om så önskas.

Här har man nära till naturen och fina skogspartier för bär och svampplockning direkt inpå knuten. I närområdet möts du av en levande landsbygd och flera utflyktsmål. Härifrån är det ca 20 minuters bilresa in till Enköping och ca 5 minuter till Fjärdhundra med skola, förskola, livsmedelsbutik, utomhusbad, motionsspår samt fotbollsplaner och lekplatser. Simtuna-Bärby 14 består av tre fastigheter som säljs tillsammans med en totalarea om 16 034 kvm. Varmt välkomna att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Enköping

Kontakta mäklaren

Ninos Dibo

Mäklarringen Enköping
Mäklare Ninos Dibo, Mäklarringen Enköping
076-205 40 40

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.