Norrhällby Haga 27

Skölsta, Uppsala Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
1 434 m²
Byggår
2020
Antal besök
6 863
Dagar på Hemnet
9

Välkomna till detta rymliga och fina nybyggda hus. Ni blir de första som flyttar in i detta 2-planshus med gott om plats för familj och vänner.

Myresjöhus Smart 168 passar familjen som har höga krav på yta, funktion och design. Huset har stora panoramafönster, genomtänkt planlösning, extra invändig ljudisolering och utökad in- och utvändig belysning. Planlösningen fördelar sig på 168,4 m² med gott om plats för både egen tid och umgänge. I det stora vardagsrummet på hela 43,7 m² rymmer du såväl en gedigen soffgrupp som matplats. Det är en perfekt yta för stora sällskap, julfirande eller barnkalas och alla får plats.

Köket ligger delvis öppet mot matplatsen men tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffan. På det nedre våningsplanet finns även en fullt utrustad tvättstuga samt toalett. Trappan till övervåningen är försedd med trappbelysning längs hela vägen. När du kommer upp till andra våningsplanet så möts du av ett trevligt allrum som är omgivet av 4 sovrum. Här finns även ett badrum samt klädkammare.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB