Kättingvägen 13

Södra Kopparmora, Värmdö kommun Se på karta

6 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
2 336 m²
Byggår
1977
Energiklass
D
Driftkostnad
45 170 kr/år

På lugn gata i ett härligt uppvuxet villakvarter finner vi denna fantastiska bostad på stor tomt med underbara utemiljöer. Här möter skärgård och slående natur klassiskt villakvarter med direkt närhet till kommunikationer, badplats och båtklubb.
Från gatan ligger en grusbelagd uppfart som smalnar av till en gång upp mot huset som ligger dolt bakom växtlighet och plank. Innanför öppnar sig den underbara trädgården upp som dold oas med fantastiska utemiljöer. Trädgården består av naturtomt med klipphällar, buskar och träd blandat med flertalet trädäck, gräsytor, sjösten och vackra blommor. Här finns det alltid en plats för soldyrkaren såväl som för dig som hellre läser en bok i skuggan. Här umgås vänner och familj och njuter av middagar under den täckta delen av altanen med utekök och gott om plats för matbord.

Väl inne i bostaden möts vi av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. I anslutning till hallen ligger ett gästrum med egen utgång, ett stort duschrum med bastu, klädkammare och badrum. Vidare från hallen kommer vi in i vardagsrummet med kakelugn och trappa till övervåningen. Köket och matplatsen är husets hjärta och har en lantlig karaktär med stora glaspartier mot altanen och här finns gott om plats för trevliga middagsbjudningar. En trappa upp ligger tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort allrum och toalett. Ett av sovrummen har egen balkong med utsikt över trädgården. På fastigheten finns även ett vinterbonat förråd och en bod.

På det stora hela ett idylliskt boende för familjen eller paret där naturområden, skärgård samt fritidsaktiviteter finns runt knuten.

- Spatiöst kök och matplats med stora glaspartier.
- Privat och ostört läge med sol hela dagen.
- Underbara utemiljöer med stora trädäck, täckt altan, utekök, matplats och spabad.
- Braskamin i vardagsrum.
- Stor uppfart med plats för flertalet bilar.
- Direkt närhet till busskommunikationer, badplats och båtklubb.

Här bor ni i ett barnvänligt område med naturen precis runt hörnet. Södra Kopparmora är ett väl uppväxt område, där variation sker över generationsgränserna bland de boende i området. Många barnfamiljer med barn i varierande åldrar har flyttat hit de senaste åren och i området finns en förskola. För den som vill ta ett dopp i havet finns badplats och för den som vill ha båt finns en båtklubb i området. För mer information kontakta Kopparmora båtklubb.

Från fastigheten når du Hemmesta på ca 10 minuter. Här finns förskola och skola åk F-9. I Hemmesta finns även idrottsplats, matbutik och restaurang mm. Efter ca 10 minuters promenad från fastigheten når ni busskommunikationer som trafikerar direkt in till Slussen, Stockholm och allt vad huvudstaden har att erbjuda. Restid ca 50 minuter. Självklart går även bussar härifrån in till Gustavsberg och Hemmesta.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Max von Gerber

Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Max von Gerber, Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
076-105 34 99

Visningstider

 • 21
  aug
  Sön 21 aug kl. 11:00–12:00
  Välkommen att anmäla dig till visningen via mäklarens hemsida (anmälan krävs).
 • 22
  aug
  Mån 22 aug kl. 17:00–17:45
  Välkommen att anmäla dig till visningen via mäklarens hemsida (anmälan krävs).
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.