Spekeröds torp 103

Spekeröd, Stenungsunds kommun Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
176 m²
Tomtarea
1 134 m²
Byggår
1964
Energiklass
C
Driftkostnad
50 498 kr/år

Med fantastisk utsikt över dalen och ängarna ligger huset högt och soligt med blicken mot naturen. Detta är ett underbart område att bo på, du har nära till allt och smidiga kommunikationer samtidigt som livsmiljön är rofylld och ger stora möjligheter till en lugn fritid i vackra och lummiga omgivningar med hagar, åkrar och skogsområden. Huset har renoverats löpande både in- och utvändigt. Bergvärme och tilläggsisolering ger bra energiklass och låg energiförbrukning.

På entréplanet välkomnas du via den överbyggda farstukvisten in i en rymlig hall med intilliggande klädkammare. Till höger finns ett mysigt kök med lantlig känsla samt gott om förvaring och bänkytor. Alla vitvaror byttes ut 2018 och är från Miele. Rakt fram från hallen har du vardagsrummet med stort skjutdörrsparti ut mot altanerna och trädgården. En kamin ger mysig värme och är en trivsam samlingspunkt under vinterhalvåret. På denna våning finns tre fina sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch.

En trappa ner hittar du den mycket fina källaren som helrenoverades 2013 och inreddes som boyta. På golven ligger klinkers och ek med golvvärme för en skön känsla. Källarplanet är tänkt som familjens egen rekreationsplats och här samlas man gärna för avkoppling och umgänge. Du har bland annat ett stort rum med inbyggt högtalarsystem som passar perfekt för filmupplevelser och en spaavdelning med bastu, bubbelbadkar och dusch. Även på denna våning finns en kamin att mysa vid. Dessutom har du tvättstuga, pannrum och en helkaklad toalett samt en mysig sovalkov. Kort sagt har källarplanet många användningsområden och ger familjen möjlighet att anpassa det efter de egna behoven.

Spekeröd är en trivsam ort under utveckling och frammarsch. Här finns skola till och med årskurs sex och i området planeras bebyggelse både för boende och handel. Du har nära till Stora Höga med shopping, mataffär, vårdcentral och apotek. Här pendlar du enkelt oavsett om du väljer tåg, buss eller bil. På kort avstånd finns havet med härliga badplatser och också Svartedalen med underbar natur och insjöar. Golfbanan är inte heller långt bort.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Anna-Karin Vernberg

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Anna-Karin Vernberg, Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
+46703814402

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.