Herrhagens Byväg 72

STENHAGEN, Uppsala Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
1 190 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
36 900 kr/år

För er som söker ett boende i en trygg och naturnära miljö, men samtidigt önskar en direkt närhet till all möjlig service.

Ett trivsamt och välplanerat hus som erbjuder en boarea om ca 125 kvm boarea samt 42 kvm biarea fördelade över två plan. Huset ligger på en fin uppvuxen hörntomt och har ett mycket bra läge i den gamla delen av Herrhagen.

På entréplan finner ni ett renoverat kök som erbjuder gott om plats för den matlagningsintresserade samt för dem som vill umgås med kocken, dörr ut till en härlig altan i väst. Här kan ni njuta av eftermiddag-och kvällssol. I direkt anslutning till köket finns matsalen och vidare in finner ni det rymliga vardagsrummet. Även dessa två rum har altandörrar som tar er direkt ut i trädgården. Vidare finns här ett helrenoverat badrum med stilrena materialval, ett bekvämt sovrum samt en välkomnande hall.

På övre plan finner ni tre sovrum, varav ett föräldrasovrum med gott om förvaring i garderober med skjutdörrar. Här finns även husets andra badrum.

Herrhagen är ett område intill naturen med närhet till det mesta. Handel i form av ICA Maxi, Willys, systembolag, apotek, elektronik, kläder, djurbutik och mycket mer. Här finns även ett gym och restauranger, goda möjligheter för löpning, curlinghall, fotbollsplaner mm. Blandade boendemöjligheter i form av bostadsrätter och fina gedigna villaområden.
I dag finns det flera dag- och fritidshem i både kommunal och privat regi samt även låg, mellan och högstadium i området. Att åka med bil till centrum tar några minuter, med buss och på cykel cirka 15 minuter.

Hus med gott om utrymmen för hela familjen och en härlig trädgård, endast 5 km från city!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren