Nissestigen 7

Stora Hult/Lervik, Båstads kommun Se på karta

6 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Tomtarea
1989 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
36 205 kr/år
Antal besök
5 817
Dagar på Hemnet
7

På fritt, ljust läge med badrocksavstånd till havet och Lerviks lilla hamn, ligger denna välskötta villa. Den är omsluten av en ljuvlig trädgård om hela 1 989 kvm som gränsar till äppelodling i öster. Trädgården bjuder på många fina trädgårdsrum för såväl avkoppling som vid fest för nära och kära. Ett stort trädäck breder ut sig längsmed hela villans söderfasad. Altanen fungerar som ett "andra vardagsrum" på sommaren när livet flyttar ut. Här ryms både soffgrupp, stort matbord, solstolar samt utespa och dusch. En robotgräsklippare sköter klippningen av gräsmattan. På entrésidan finns en syrenberså samt överbyggd veranda och här intas kaffet i kvällssolen.

Villan är löpande renoverad och väl omhändertagen. Hjärtat i huset utgörs av det stora vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Exklusivt kök som är renoverat 2014 i fransk lantstil. Den stora köksön är husets naturliga samlingspunkt och kökets fina kontakt med vardagsrum och matplats bidrar till den sociala känslan. Här är det enkelt att vara många! Villan bjuder även på två sovrum på entréplan, renoverat badrum med dusch samt en stor tvättstuga/groventré. På ovanvåningen ligger ett allrum, två rymliga sovrum samt ett badrum med dusch.
För paret som söker en enplansvilla kan man med fördel klara sig på ett plan och använda det övre planet som gästavdelning.

Stora Hult ligger naturskönt vid Skäldervikens kust norr om Ängelholm. Här finns vackra sandstränder. Fina vandringsleder längs med havet tar dig mellan Ängelholm i söder till Torekov i norr.
Skånes nordvästra kuststräcka bjuder på många naturupplevelser, fantastiska utflyktsmål och goda förbindelser för tåg och flyg. Ängelholms flygplats når man på 10 min med bil och Förslövs nya Pågatågsstation ligger endast 5 min bort med förbindelse till såväl Halmstad och Helsingborg som Köpenhamn. Det är cykelavstånd in till Vejbystrand med dess bra service såsom bl.a. mataffär, bibliotek, restauranger och en mysig småbåtshamn.
Här finner man lugnet. Hav, himmel, horisont... Livskvalitet!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Linda Wahlberg

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Linda Wahlberg, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-61 16 16

Visningstider

  • 28
    sep
    Tis 28 sep kl. 13:00–18:30
    Boka gärna tid via vår hemsida eller ring ansvarig mäklare. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.