Vretalundsvägen 4B

Storvreta, Uppsala Karta & restider

5 750 000 kr
VillaVilla

Nu finns äntligen möjligheten att förverkliga drömmen om att bo i en exklusiv villa mitt i Storvreta! Här uppför ROOM4U ett stilrent boende med modern planlösning och exklusiva materialval. Försäljningen är i full gång och det finns endast 3 st hus kvar!

De 172 kvm erbjuder stora, ljusa rum med väl tilltagna fönster. På bottenplan är det genomgående stilrent mattpolerat betonggolv som ger huset ett häftigt intryck. Exklusiva materialval och samtliga vitvaror i kök från SIEMENS. Möjlighet till tillval enligt tillvalslista.

Bottenplan om ca 117 kvm fördelar sig på ett stort kök med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet, där det är öppet till nock. Från både kök och vardagsrum hittar du utgång till uteplatser i söderläge. Här finns även två exklusiva badrum, två sovrum, en stor klädkammare och tvättstuga. På övre plan om ca 55 kvm finner du två sovrum, ett allrum och en WC.

Här går du till tågstationen på endast några minuter och bara ett par hundra meter bort har du affärer, skolor, idrottsplatser och elljusspår.

OBS! Bilderna är illustrationer. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Mäklaren förmedlar endast tomten och köparen tecknar separat entreprenadavtal direkt med husleverantören.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
172 m²
Tomtarea
719 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
31 200 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vretalundsvägen 4B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 750 000 kr
Driftkostnad
31 200 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 085
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 32 dagar sedan, den 20 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips