Kommande

Prästhagsvägen 8

Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
169 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
1 198 m²
Byggår
1970
Kommande

Äntligen har du chansen! Renoverat och charmigt med vackert Mälarläge bor du vid lugnet samtidigt som du är ett stenkast från kommunikationer och service - det bästa av två!

Huset är fördelat om två plan med en separat ingång till en två rumslägenhet med braskamin som ger goda uthyrningsmöjligheter. På nedre plan skapas en enplansvilla med stort modernt kök, rymligt vardagsrum med en eldstad och tre stora sovrum som ligger avskilt från de sociala ytorna. Här är det genomgående fint skick och husets två badrum är båda renoverade med klinker på golv och kakelklädda väggar. Det estetiskt tilltalande har varsamt kombinerats med funktionella aspekter och huset ger dig möjligheter att anpassa det efter din familjs behov.

Stor som liten kommer att älska detta hem många år fram - spralliga ben har stora plana gräsytor och en svalkande pool att hoppa i. För den odlingsintresserade ges bästa förutsättningarna för nästa års skörd - det öppna solläget på framsidan ger dig gott om D-vitamin och den lummiga baksidan med ett stort utekök skapar en lugnare och svalare miljö.

Uterummet blir det andra vardagsrummet där garanterat oförglömliga middagar och sammankomster kommer att skapa minnen för livet. Det här är ett hem för hela familjen att trivas i utan att behöva tumma på bekvämligheter. Du har skola, pendeln och affärer en kort promenad bort samtidigt som Mälarens glittrande vatten med badstrand ligger alldeles nedanför dig.

Är du eller planerar du att bli med båt kan du inte bo mycket bättre - båten kommer bokstavligt kunna ligga några steg nedanför tomten i båtklubben vid Kungsängens gästhamn.

Du har helt enkelt hittat en riktig fullträff!

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.