Kommande

Björnbärsstigen 7

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 109 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Energiklass
B
Driftkostnad
33 893 kr/år
Kommande

Otroligt fin villa på 1,5 plan uppförd 2020 med låga driftskostnader och en generös tomt! Ett hem där du kan kliva in genom entrédörren och njuta från första dagen, du behöver inte fundera på renoveringar eller underhåll på många år framöver! Till huset hör ett rymligt garage med grå klinker och ett loft.

Detta påkostade hem har tilltalande inramning och stilrent intryck med fina proportioner och ett utförande som ger gott om utrymme för socialt umgänge såväl som för familjens vardagsliv. Extra känsla skapas av den rymliga takhöjden på övre planet och öppenheten i nock som ger både ljus och karaktär till hemmet. Tack vare vattenburen golvvärme på entréplanet så har du alltid maximal komfort i hemmet och rätt temperatur.

På entréplanet möts du av en rymlig hall där du kan få plats med både barnvagn och ytterkläder. Praktisk klinker innanför entrédörren perfekt för de blöta dagarna när barnen hoppat i vattenpölar. Från hallen in till höger når du det stilrena köket som går i ljusa kulörer. Här finns det utrymme för socialt umgänge runt den stora köksön, utmärkt för matlagning och middagsbjudning när vännerna eller familjen är på besök. Vardagsrummet når du både från köket och och från hallen. Här möts du av stora fönster som bidrar till härlig ljusinsläpp när det närmar sig kväll. Den stora altanen nås från både vardagsrummet och köket. Här finns det tilltaget utrymme för sköna solstolar, matgrupp, loungegrupp samt grill. I vardagsrummet finns en kamin smart placerad för att man ska kunna ta del av den mysiga värmen både från soffan men även från matsalsbordet.

Vidare mot andra änden av huset ligger det stilrena helkaklade badrummet. Från hallen nås även det väl tilltagna sovrummet som med fördel kan användas som barnrum. Tvättstugan är även den rymlig och agerar även som groventré och nås från gaveln där även garaget är beläget.

När man kommer upp för trappen mot övervåningen slås man av den fantastiska höjden och det magiska ljusinsläppet. Här finns ett allrum som kan vara det extra vardagsrummet för barnen eller ett perfekt lugnt krypin med några fåtöljer där man kan läsa ut bok efter bok. Övervåningens härliga karaktär förstärks av snedtaket som ger en härlig känsla. De tre sovrummen på övervåningen är målade i grå/gröna varma kulörer. Badrummet på övervåningen känns precis som badrummet på entréplanet riktigt lyxigt tack vare väl valda materialval.

Tosterö är ett barnvänligt och populärt område. Det finns många förskolor och skolor i närheten samt lekparker. Vill man bada så finns Abborrberget en cykeltur bort där man kan se solnedgången från klipporna och bada på den fina stranden.

För mer info och privat visning kontakta mäklaren, 073 960 94 81!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Mido Salkic

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Mido Salkic, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46739609481

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.