Konvaljevägen 17A

Sunnersta, Uppsala Se på karta

6 590 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
970 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
51 005 kr/år
Antal besök
8 203
Dagar på Hemnet
6

Välkommen till detta representativa hem som ligger beläget på en mycket trevlig tomt med sol från tidig morgon till sen kväll. Det första du möts av i detta hem är det generösa vardagsrummet som erbjuder en rymd utöver det vanliga tack vare stora fönsterpartier och en generös yta. Till detta finns kakelugn som ger rummet en mycket trivsam atmosfär. Precis utanför finns en altan som är belägen i soligt sydväst läge och här kan du njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll.

Bostaden har ett modernt och stilrent kök med bra utrustning, perfekt för den matintresserade. Här finns ett stort skafferi och intill köket finns plats för många middagsgäster. På entréplan finns också ett avskilt sovrum som lämpar sig mycket bra som gästrum eller ungdomsrum. Vidare finns ett badrum med badkar samt en rymlig tvättstuga med groventré. En våning upp ligger tre bra sovrum varav ett med klädkammare, stort allrum samt badrum med dusch

Huset har stämningsfull designad belysning i trädgård såväl som inomhus som hjälper att skapa den trivsamma stämningen som du kommer uppleva i detta hem.

Arkitektritad och insynsskyddad trädgård med exklusiv stenläggning i gångar och rabatter. På tomten finns också en äldre bevarat uthus som fungerar som förråd/vedbod. På husets framsida finns isolerat förråd samt en praktisk carport. På uppfarten får du enkelt plats med ytterligare en bil.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Nedre förets strand, del av Fyrisån, har ett rikt fågelliv under sommaren och skridskois på vintern. Intill ligger Sunnersta Herrgård med en trevlig grillplats och pulkabacke. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 25
  okt
  Sön 25 okt kl. 11:00–12:00
  Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!
 • 27
  okt
  Tis 27 okt kl. 17:30–18:15
  Anmäl er här eller kontakta mäklare!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.