Tegelvägen 18

Svalsta, Nyköpings kommun Se på karta

3 990 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147 m²
Biarea
147 m²
Tomtarea
1 042 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
55 200 kr/år
Antal besök
6 935
Dagar på Hemnet
26

På en lugn, näst intill bilfri gata, ligger denna klassiska 60 -tals villa, ett Gullringshus som moderniserats och uppdaterats genom åren. Bl a har taket lagts om, dränerat och isolerat grunden, bytt trekammarbrunnen, båda badrummen, köket, fönstren är bytta, nedre plan är ytskiktsrenoverat med bl a nya innertak, nya trägolv och nya tapeter och väggfärg.
Entréplanet erbjuder i dagsläget fyra rum, varav två sovrum. Rymligt och ljust vardagsrum som går i vinkel med en naturlig del för matsalsmöbel. Från den inre hallen kommer man till det inglasade uterummet som leder vidare ut till altanen och den insynsskyddade trädgården med plana gräsytor.
I källarplanet finns allrummet som går i vinkel med tv- och soffhörna och har en härlig öppen spis. Här finns dessutom bra ytor för hobby/tonårsrum/gästrum, tvättstuga, matkällare och förvaringsutrymmen. Duschrum och en bastu samt en separat toalett.

Huset värms upp genom bergvärme. Fiber finns indraget genom Gästabudsstaden. Garage med plats för en bil och lite annat. Det som verkligen utmärker den här villan är de generösa ytorna som ger möjligheter att dela av till flera rum vartefter familjens behov ändras. Närmare 150 kvm i vardera planet då det nedre planet är inrett som boyta. Kika gärna på den alternativa planlösningen som visar idéer på hur man kan göra och hur det till stor del sett ut förut.

Lite kuriosa; Ursprungligen var det här en bostad uppförd av en tandläkare som hade sin praktik hemma i huset.

Det är lätt att förstå att området är populärt bland barnfamiljer; här erbjuds fina gång- och cykelvägar både till skolan i Svalsta och även in till centrala Nyköping. Från Tegelvägen 18 är det bara en kort promenad på 300 meter till skolan. Numera finns det även en obemannad matvarubutik i området.

Välkomna till en mycket tilltalande och attraktiv adress i Svalsta!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Monica Ländin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0707-85 25 75