Carl Öhrns gata 13

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
305 m²
Byggår
1975

Det är inte så ofta något av parhusen på Carl Öhrns gata är till salu, men nu bjuds tillfälle att överta ett av dessa hus som är omtyckta för sin smarta planlösning med fyra sovrum samlade på samma våningsplan och de lagom stora tomterna med trädgård i härligt västerläge! Härifrån når man Pålsjö skog på ett par minuters promenad och Öresunds stränder vid Pålsjöbaden på några minuter till.

Framför huset finns plats för två till tre bilar varav en i garage. Garaget är dock för närvarande avdelat och nyttjas som förråd. Och laddningsenhet för elbil finns redan på plats!

Väl inne i huset möts vi av ett härligt ljus skapat av den öppna planlösning som nuvarande ägare ligger bakom. I samband med förvärvet för 10 år sedan öppnade man upp mellan kök och sällskapsrum som nu flyter ihop på ett harmoniskt vis. Vid entrén finns bra med plats för familjens alla skor och ytterkläder samt en gästtoalett.

Från köket har man också tagit upp en ny öppning ut till en uteplats med morgon- och förmiddagssol. Denna ligger i nivå med gata och entréplan. Härifrån sluttar tomten sedan ned mot trädgården och istället för en trappa har man här gjort en smart gång ned, perfekt för barnvagnen! Från sällskapsrummet når man en stor balkong som sträcker sig utmed hela husets västersida och också är försedd med markis.

En trappa upp når vi sedan det privata planet med hela fyra rymliga sovrum samt ett kakelklätt badrum. Huvudsovrummet har en rejäl garderobsinredning samt utgång till balkongen, som även på detta plan sträcker sig längs hela huset mot trädgården och bjuder fin vy över grannskapets bebyggelse med Pålsjö skog i bakgrunden mot nordväst.

Sutterängvåningen bjuder ett stort och härligt ljus sällskaprum med stora fönsterpartier mot, och med access till, trädgården. I den bakre delen finns sedan tvättstuga med stort duschutrymme samt separat toalett, förrådsrum och en klädkammare.

Sammantaget är detta ett både funktionellt och trivsamt boende med ett ypperligt läge som passar även den större familjen. Välkomna att boka er visning!

Huset är uppfört på gjuten källagrund i sluttning. Bjälklagen är av trä, likaså stommen i de tre ytterväggarna klädda med tegel/cementskivor/panel medan den parhusskiljande väggen är av betong. Tillsammans med grannen i byggnaden så byttes hela fasadsidan mot gatan under 2015 och fick då en snygg modern look. På taket ligger papp. Fiberanslutning är ombesörjd och likaså ett antal nätverksuttag runt om i huset.

Uppvärmning sker vi fjärrvärmeväxlare och den årliga driftskostnaden uppgår till 39 396 kr fördelad på fjärrvärme 16 000 kr, hushållsel 15 260 kr, V/A 4 484 kr och renhållning 3 652 kr. Uppgifterna avser ett hushåll med två vuxna och tre barn.

Energideklaration är utförd i juni 2022 - Energiklass C, vilket är det samma som kravet för nyproducerade bostäder!

Läs mer hos mäklaren
Magnussons, Två Generationer AB

Kontakta mäklaren

Jan Hellemarck

Magnussons, Två Generationer AB
Mäklare Jan Hellemarck, Magnussons, Två Generationer AB
0733-124711

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.