Batterivägen 30

Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun Se på karta

10 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150,2 m²
Biarea
17,2 m²
Tomtarea
722 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
33 500 kr/år

Midnattssol har ett enkelt formspråk med rektangulär huskropp. Jättefin familjevilla som är uppförd i industriell stil med socialt och inbjudande planlösning. Att få öppna dörren och känna att allt är nytt är en speciell känsla. Hela villan präglas av smakfullt fina materialval. Undervåningen disponeras över tre rymliga sovrum, ett sällskapsrum samt ett badrum med både dusch och badkar. Här finns även tvättstugan med groventrén.
På övervåningen finns villans stora och luftiga gemensamma ytor. Vardagsrummet ligger i vinkel och här finns det plats för både avkoppling och umgänge. Mitt i köket finns en stor köksö med fri sikt genom generösa glaspartier som även ger ett fint ljusinsläpp till hela villan. Från köket kommer man ut till en helt fantastisk terrass i söderläge. På övervåningen finner du också husets fjärde sovrum med stor walk-in-closet och ett badrum med dusch.

Till villan finns en carport om 20 kvm samt ett förråd om 4 kvm. Området är populärt och här bor man med närhet till natur, bad och båtliv, kommunikationer samt skolor.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

Kontakta mäklaren

Per Lind

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
Mäklare Per Lind, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
+46709264111