Batterivägen 34

Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun Se på karta

11 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
166 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 474 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
33 500 kr/år

Nu finns möjligheten att köpa ett nyproducerat sluttningshus i modern stil från Myresjöhus. Denna imponerande villa är placerad med ett högt och ostört läge på Batterivägen. Villan har en modern och tilltalande stil med ljusa snygga materialval. Entrén leder in till husets nedre plan med ett kapprum och klädkammare. Här finner du även tre av husets fyra sovrum, ett sällskapsrum samt ett badrum och tvättstuga. Från sällskapsrummet finns utgången till en väl tilltagen altan i västerläge.
En trappa upp möts vi av en social och inbjudande planlösning där vardagsrum, kök och matplats samspelar på ett trevlig sätt. Mitt i köket finns en stor köksö med fri utsikt genom generösa fönsterpartier som även ger ett fint ljusinsläpp till villan. Här finns också ett vackert masterbedroom med eget badrum och klädkammare med genomgång. Från övervåningen kommer man ut till den stora terrassen i västerläge som även sträcker sig mot berget i öster.

Till villan finns det även ett fristående garage. Tomten är ovanligt stor för området. Här bor man i ett populärt område och har närhet till både bad och båtliv samt kommunikationer och skolor.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

Kontakta mäklaren

Per Lind

Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda
Mäklare Per Lind, Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda
+46709264111
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas