Kommande

Puckgatan 8

Tyringe, Hässleholms kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
148 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
1 078 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2005
Driftkostnad
38 000 kr/år
Kommande

På populära Hockey-området kommer vi till detta stilrena vita putsade 1-planshus. Vi kommer fram till ett hus med uppfart med plats för 2 bilar och ett garage med plats för både förvaring och 1 bilplats.

Tomten är snyggt avjämnad och har en rymlig gräsmatta på gaveln med häck in mot grannen, mot allmänningen på baksidan finns också häck samt en mur och stenslänt med effektfull belysning. Baksidans uteplats är stensatt och här har vi den rymliga poolen på 8x4 meter med gaveltrappa och pooltak som går att föra bort helt när det önskas. Poolen har infälld belysning och värms upp med värmepump, på stensättningen finns det gott om yta för många gäster och när du tröttnat på att simma kan du gå upp och njuta i utespat.

Detta huset passar både den stora familjen och den som tycker om att ha mycket gäster, här finns det utrymme för stora sällskap både inne och ute och sovrum/kontor som räcker till de flesta.

Puckgatan är perfekt placerad för att nå allt du önskar på kort tid, förskola och skola ca 2km bort, järnvägsstation, livsmedelsbutiker och restaurang inom 2,5km och en fantastiskt fin 18-håls golfbana ca 5km bort.

Här bor man bra - intervju med säljare
Varför har du upplevt ditt hem så fantastiskt att leva och bo i?
Vi älskar vår baksida! Här kan vi vara helt ostörda och njuta av både pool och utespa och vill man ta ett morgondopp är det bara att gå ut genom dörren från sovrummet och hoppa i.
Vi tycker om att ha gäster och detta huset har passat perfekt för oss både när vi är många och när det bara är familjen som är hemma. Barnen har haft vars ett sovrum och ett spelrum och då har ändå hemmakontoret fått plats, vilket varit skönt i dessa tider.

Varför kommer köparen att trivas i just det här området.
Tyringe är ett trevligt samhälle där barnen kunnat hålla på med sina aktiviteter och ha nära till både skola och kompisar, bara 5 km från huset ligger Skyrups Golfklubb med 18 hål och här finns både ishall, simhall, bowlinghall och en fin inomhushall.
När vi behövt lite miljöombyte har vi gått in till stationen och tagit tåget till Helsingborg och sen tåget hem igen samma kväll.

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren om du har några frågor eller är intresserad av den här bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Kontakta mäklaren

Daniel Flygare

Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Mäklare Daniel Flygare, Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
+46708128935

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.