Korsmovägen 10

Värmdövik, Värmdö kommun Se på karta

9 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
2 321 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
54 280 kr/år

Välkommen till denna väldisponerade familjevilla i populära Värmdövik. Här lever man en perfekt mix av ett stillsamt skärgårdsliv och storstad med enbart 30 minuter in till stan via buss. Kvällspromenaden med dopp tar man vid Korsmosjön ett stenkast bort och vill man gå till stranden har man Ålbadet att tillgå med klippbad och bryggor. Huset ligger perfekt placerat mellan två av Stockholms populäraste golfbanor, Wermdö Golklubb och Fågelbro Golfklubb. För den hungriga så är det bara att sätta sig på cykeln och rulla ner till Strömma Kanal och avnjuta en bit mat, ta ett glas och kolla ut över båtarna som rullar förbi i kvällssolen.

Huset från Fiskarhedenvillan uppfördes år 2008 har en genomgående hög standard och många smarta lösningar som tex har nyligen installerat solpaneler som täcker stor del av elförbrukningen. Planlösningen är fördelad på 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Här får hela familjen gott om plats. På baksidan av huset finns en stor altan i soligt läge med spabad, platsbyggt utekök med kyl och rinnande kallt och varmt vatten.
Dubbelgaraget med den påkostade stenbelagda uppfarten stod klart år 2018 och är på ca 50kvm. Ovanpå garaget finns en lägenhet/uthyrningsdel på ca 30kvm golvyta med egen ingång, kokvrå, badrum med dusch, wc, och tvättmaskin.
Tomten mäter 2321kvm, är insynsskyddad från gatan och av blandad karaktär med både plana gräsytor, planteringar, inslag av naturtomt. På tomten finns även ett gästhus om ca 10 kvm och friggebod.

Som ägare till denna fastighet har du förtur till egen båtplats vid Värmdöviks båtklubbs bryggor där det även finns bastu att tillgå för medlemmarna. Mer info kring detta finns på följande adress. https://www.varmdoviksbatklubb.se/

På kort gångavstånd från fastigheten finns busshållplatsen, Herrviks gård där bussen tar dig in till slussen på endast ca 30 minuter. I området finns trevliga ströv- och motionsområden med elljusspår i härlig skog och natur. För de yngre finns den mycket uppskattade förskolan Lokatten och för högre årskurser finns Viks skola åk 1-6, Hemmestaskolan F-9, alternativt Grantomta skola, Ösby skola eller Lemshaga Akademi.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Christopher Evaldsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Christopher Evaldsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
0706565350

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.